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Agriculture and Food Production: Volume 2
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Agriculture and Food Production: Volume 2 Tapa dura - 2002

de G. G. Khachatourians (Volume Editor); Dilip K. Arora (Volume Editor)


Primera línea

The progress of chemistry, physiology and microbiology during the 19 Century, allowed a scientific approach to brewing that caused a tremendous advancement on the production of beer.

Detalles

  • Título Agriculture and Food Production: Volume 2
  • Autor G. G. Khachatourians (Volume Editor); Dilip K. Arora (Volume Editor)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First
  • Páginas 360
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Elsevier Science
  • Fecha de publicación April 1, 2002
  • Ilustrado
  • Features Bibliography, Illustrated, Index
  • ISBN 9780444510303 / 0444510303
  • Peso 1.7 libras (0.77 kg)
  • Dimensiones 9.72 x 6.68 x 0.82 pulgadas (24.69 x 16.97 x 2.08 cm)
  • Library of Congress subjects Agricultural biotechnology, Food - Biotechnology
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 00068165
  • Dewey Decimal Code 660.6
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de Khachatourians, George G. (Editor)/ Arora, Dilip K. (Editor)

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780444510303 / 0444510303
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 187.02
EUR 11.99 enviando a USA

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Descripción:
Elsevier Science Ltd, 2002. Hardcover. New. 1st edition. 360 pages. 10.00x7.00x0.75 inches.
Precio
EUR 187.02
EUR 11.99 enviando a USA