Descripción:
Elsevier Science Ltd, 2002. Hardcover. New. 1st edition. 360 pages. 10.00x7.00x0.75 inches.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Agriculture and Food Production: Volume 2 Tapa dura - 2002
de G. G. Khachatourians (Volume Editor); Dilip K. Arora (Volume Editor)
Primera línea
The progress of chemistry, physiology and microbiology during the 19 Century, allowed a scientific approach to brewing that caused a tremendous advancement on the production of beer.
Detalles
- Título Agriculture and Food Production: Volume 2
- Autor G. G. Khachatourians (Volume Editor); Dilip K. Arora (Volume Editor)
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First
- Páginas 360
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Elsevier Science
- Fecha de publicación April 1, 2002
- Ilustrado Sí
- Features Bibliography, Illustrated, Index
- ISBN 9780444510303 / 0444510303
- Peso 1.7 libras (0.77 kg)
- Dimensiones 9.72 x 6.68 x 0.82 pulgadas (24.69 x 16.97 x 2.08 cm)
- Library of Congress subjects Agricultural biotechnology, Food - Biotechnology
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 00068165
- Dewey Decimal Code 660.6
Más ejemplares
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Applied Mycology and Biotechnology: Agriculture and Food Production: Vol 2
de Khachatourians, George G. (Editor)/ Arora, Dilip K. (Editor)
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780444510303 / 0444510303
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 187.02EUR 11.99 enviando a USA
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