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101 Things I Learned (R) in Culinary School
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101 Things I Learned (R) in Culinary School Tapa dura - 2010 - 1st Edición

de Louis Eguaras; Matthew Frederick (With)


Detalles

  • Título 101 Things I Learned (R) in Culinary School
  • Autor Louis Eguaras; Matthew Frederick (With)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 1st
  • Edición 1
  • Páginas 212
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Grand Central Publishing, New York
  • Fecha de publicación 2010-05
  • Ilustrado
  • ISBN 9780446550307 / 0446550302
  • Peso 1 libras (0.45 kg)
  • Dimensiones 5.3 x 7.3 x 1.1 pulgadas (13.46 x 18.54 x 2.79 cm)
  • Library of Congress subjects Cookery - Study and teaching, Cooks - Training of
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2009037647
  • Dewey Decimal Code 641.509

Acerca del autor

LOUIS EGUARAS is a chef and instructor of international cuisine in the renowned Le Cordon Bleu Program at the California School of Culinary Arts. He is currently teaching courses in cooking and food history.

His twenty plus years of experience includes responsibilites as Staff Chef at the White House and Camp David, and Executive Chef and Marketing Manager in several other settings.

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101 Things I Learned in Culinary School
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101 Things I Learned in Culinary School

de Louis Eguaras

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.54
EUR 3.73 enviando a USA

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Descripción:
Grand Central Publishing. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 4.54
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101 Things I Learned In Culinary School

101 Things I Learned In Culinary School

de Louis Eguaras

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.13
EUR 10.11 enviando a USA

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Descripción:
Hardback. Good.
Precio
EUR 6.13
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101 Things I Learned In Culinary School

101 Things I Learned In Culinary School

de Louis Eguaras

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
7
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.13
EUR 10.11 enviando a USA

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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 6.13
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101 Things I Learned? in Culinary School

101 Things I Learned? in Culinary School

de Matthew Frederick; Louis Eguaras

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 5.61
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Grand Central Publishing, 2010. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.61
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101 Things I Learned? in Culinary School

101 Things I Learned? in Culinary School

de Matthew Frederick; Louis Eguaras

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.61
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Descripción:
Grand Central Publishing, 2010. Hardcover. Good. Disclaimer:Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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101 Things I Learnedâ„¢ in Culinary School
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101 Things I Learnedâ„¢ in Culinary School

de Eguaras, Louis, Frederick, Matthew

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
2
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
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Grand Central Publishing. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
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EUR 8.21
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de Eguaras, Louis, Frederick, Matthew

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, United States
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Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.21
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EUR 8.21
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101 Things I Learned in Culinary School
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de Louis Eguaras

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Edición
1
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.53
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Descripción:
Grand Central Publishing, 2010-05-20. 1. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 8.53
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101 Things I Learned in Culinary School

101 Things I Learned in Culinary School

de Louis Eguaras with Matthew Frederick

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Very Good Condition
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
1
Librería
Bowral, New South Wales, Australia
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Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
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Descripción:
Grand Central Publishing, New York, 2010. First Edition. Hardcover (Printed Boards). Very Good Condition. Illustrator: Matthew Frederick. Louis Eguaras, a renowned chef at the Le Cordon Bleu Program at the California School of Culinary Arts, provides readers with a terrific overview of what is truly involved in the preparation, cooking, and presentation of meals. He also provides invaluable insights into just what is involved in making this one's chosen profession. The book will feature a wide range of illustrated lessons, from how to properly hold a knife... to the history of food... from food preparation and presentation... to restaurant hospitality and management, and much more. The book will be presented in the distinctive and highly-attractive packaged style of 101 THINGS I LEARNED IN ARCHITECTURE SCHOOL, and will be the perfect gift for anyone who is thinking about entering culinary school, is already enrolled, or even just the casual chef. 101 pages. Illustrator:… Leer más
Precio
EUR 6.21
EUR 21.73 enviando a USA
101 Things I Learned in Culinary School
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101 Things I Learned in Culinary School

de EGUARAS, Louis

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780446550307 / 0446550302
Cantidad disponible
1
Librería
Norwich, Vermont, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.37
EUR 4.21 enviando a USA

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Grand Central Publishing, 2010. hbk 12mo oblong format cloth spine no dj as issued quarter cloth over decorated laminated boards excellent clean tight unmarked almost as new
Precio
EUR 23.37
EUR 4.21 enviando a USA