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Plume. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership Tapa blanda - 1992
de Elizabeth Lawrence
Detalles
- Título The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership
- Autor Elizabeth Lawrence
- Encuadernación Tapa blanda
- Edición First Plume Edit
- Páginas 231
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Plume Books, New York, New York, U.S.A.
- Fecha de publicación 1992-01-01
- ISBN 9780452267527 / 0452267528
- Peso 0.42 libras (0.19 kg)
- Dimensiones 7.9 x 5.31 x 0.68 pulgadas (20.07 x 13.49 x 1.73 cm)
- Library of Congress subjects Restaurant management
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 91000773
- Dewey Decimal Code 647.950
Más ejemplares
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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership (Plume)
de Lawrence, Elizabeth
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780452267527 / 0452267528
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 4.29EUR 3.77 enviando a USA
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EUR 4.29
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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership
de Lawrence, Elizabeth
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780452267527 / 0452267528
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Deland, Florida, United States
- Precio
-
EUR 4.72EUR 3.31 enviando a USA
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Descripción:
Plume Books, 1992. Trade paperback. Very Good/No DJ Issued. Very good. No dust jacket as issued. has a small inscription on inside. well maintained softcopy, cover and all pgs. are clean and bright. Trade paperback (US). Glued binding. 240 p. Audience: General/trade.
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The Complete Restaurateur : A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership
de Elizabeth Lawrence
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780452267527 / 0452267528
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.13Envío gratuito a USA
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Penguin Publishing Group, 1992. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.13
Envío gratuito a USA
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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership (Plume)
de Lawrence, Elizabeth
- Usado
- as new
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780452267527 / 0452267528
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Gloversville, New York, United States
- Precio
-
EUR 9.46Envío gratuito a USA
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Plume, 1992 Soft cover. As New.
Precio
EUR 9.46
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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership
de Lawrence, Elizabeth
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780452267527 / 0452267528
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 36.18Envío gratuito a USA
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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 36.18
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