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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of
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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership Tapa blanda - 1992

de Elizabeth Lawrence

Detalles

  • Título The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership
  • Autor Elizabeth Lawrence
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Edición First Plume Edit
  • Páginas 231
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Plume Books, New York, New York, U.S.A.
  • Fecha de publicación 1992-01-01
  • ISBN 9780452267527 / 0452267528
  • Peso 0.42 libras (0.19 kg)
  • Dimensiones 7.9 x 5.31 x 0.68 pulgadas (20.07 x 13.49 x 1.73 cm)
  • Library of Congress subjects Restaurant management
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 91000773
  • Dewey Decimal Code 647.950

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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership (Plume)

de Lawrence, Elizabeth

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780452267527 / 0452267528
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.29
EUR 3.77 enviando a USA

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Descripción:
Plume. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership

de Lawrence, Elizabeth

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780452267527 / 0452267528
Cantidad disponible
1
Librería
Deland, Florida, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.72
EUR 3.31 enviando a USA

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Descripción:
Plume Books, 1992. Trade paperback. Very Good/No DJ Issued. Very good. No dust jacket as issued. has a small inscription on inside. well maintained softcopy, cover and all pgs. are clean and bright. Trade paperback (US). Glued binding. 240 p. Audience: General/trade.
Precio
EUR 4.72
EUR 3.31 enviando a USA
The Complete Restaurateur : A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership

The Complete Restaurateur : A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership

de Elizabeth Lawrence

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780452267527 / 0452267528
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.12
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Penguin Publishing Group, 1992. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.12
Envío gratuito a USA
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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership (Plume)

de Lawrence, Elizabeth

  • Usado
  • as new
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780452267527 / 0452267528
Cantidad disponible
1
Librería
Gloversville, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.45
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Plume, 1992 Soft cover. As New.
Precio
EUR 9.45
Envío gratuito a USA
The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership
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The Complete Restaurateur: A Practical Guide to the Craft and Business of Restaurant Ownership

de Lawrence, Elizabeth

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780452267527 / 0452267528
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 36.14
Envío gratuito a USA

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 36.14
Envío gratuito a USA