Ir al contenido

Doughs, Batters, and Meringues (French Professional Pastry Series)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Doughs, Batters, and Meringues (French Professional Pastry Series) Tapa dura - 1998 - 1st Edición

de Alain Escoffier


Información de la editorial

Volume 1 of this series presents all of the important techniques used to make the basic pastry preparations.

Primera línea

How do we define pastry?

Detalles

  • Título Doughs, Batters, and Meringues (French Professional Pastry Series)
  • Autor Alain Escoffier
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 1st
  • Edición 1
  • Páginas 200
  • Idioma ENG
  • Editorial Wiley, Somerset, New Jersey, U.S.A.
  • Fecha de publicación January 1, 1998
  • ISBN 9780470244081
Ir arriba

Más ejemplares

Doughs, Batters, and Meringues

Doughs, Batters, and Meringues

de Alain Escoffier; Roland Bilheux

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780470244081 / 0470244089
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.18
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 1998. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 23.18
Envío gratuito a USA
Doughs, Batters, and Meringues (French Professional Pastry Series)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Doughs, Batters, and Meringues (French Professional Pastry Series)

de Bilheux, Roland ; Alain Escoffier

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Fine
Edición
2nd
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780470244081 / 0470244089
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, Canada
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 183.06
EUR 6.60 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
NY: John Wiley & Sons, 2000. (USA) 2nd edition in English. No markings, tiny bump to one cover corner, else Fine in Fine dust jacket. Boards, 203pp, index, ribbon marker, many colour photos thrpighout illustrated the techniques and skills of French pastry making. (3.2 JM LVR 200/b6. 2nd. Hardcover. Fine/Fine. Folio - over 12" - 15" tall.
Precio
EUR 183.06
EUR 6.60 enviando a USA