Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 1998. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Doughs, Batters, and Meringues (French Professional Pastry Series) Tapa dura - 1998 - 1st Edición
de Alain Escoffier
Primera línea
How do we define pastry?
Detalles
- Título Doughs, Batters, and Meringues (French Professional Pastry Series)
- Autor Alain Escoffier
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 1st
- Edición 1
- Páginas 200
- Idioma ENG
- Editorial Wiley, Somerset, New Jersey, U.S.A.
- Fecha de publicación January 1, 1998
- ISBN 9780470244081
Más ejemplares
Doughs, Batters, and Meringues
de Alain Escoffier; Roland Bilheux
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470244081 / 0470244089
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 23.18Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 23.18
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Doughs, Batters, and Meringues (French Professional Pastry Series)
de Bilheux, Roland ; Alain Escoffier
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Fine
- Edición
- 2nd
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470244081 / 0470244089
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Burnaby, British Columbia, Canada
- Precio
-
EUR 183.06EUR 6.60 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
NY: John Wiley & Sons, 2000. (USA) 2nd edition in English. No markings, tiny bump to one cover corner, else Fine in Fine dust jacket. Boards, 203pp, index, ribbon marker, many colour photos thrpighout illustrated the techniques and skills of French pastry making. (3.2 JM LVR 200/b6. 2nd. Hardcover. Fine/Fine. Folio - over 12" - 15" tall.
Precio
EUR 183.06
EUR 6.60
enviando a USA