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Food Constituents Tapa dura - 1997
de J. -L Multon (Editor); Lance Dieter (Translator)
Primera línea
The interactions that exist between water and the constituents of food products on the molecular level (principally hydrogen bonds between the water molecule and the polar radicals of the proteins and carbohydrates; Multon, 1977) express themselves macroscopically by a relation of thermodynamic equilibrium (Fig. 1.1a), which is graphically translated as an isothermal sorption-desorption curve.
Detalles
- Título Food Constituents
- Autor J. -L Multon (Editor); Lance Dieter (Translator)
- Encuadernación Tapa dura
- Edición Volume 4
- Páginas 528
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley-Interscience
- Fecha de publicación 1997-03-28
- ISBN 9780471189664 / 0471189669
- Peso 1.95 libras (0.88 kg)
- Dimensiones 9.54 x 6.44 x 1.13 pulgadas (24.23 x 16.36 x 2.87 cm)
- Library of Congress subjects Food - Analysis
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 96022646
- Dewey Decimal Code 664.07
Más ejemplares
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Analysis of Food Constituents
de Multon, J.- L. (editor); Dieter, Lance (translator)
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471189664 / 0471189669
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Columbus, Ohio, United States
- Precio
-
EUR 84.05EUR 3.97 enviando a USA
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Descripción:
WILEY - VCH, 1997. 510pp, maroon cloth, gold lettering, 1997, VG, second edition, Volume four in series: Analysis and Control Methods for Foods and Agriculture Products, tables, figures, references, index, translated from the French, collection of professional papers, "information on the chemical analysis of food components for the manufacture, marketing, and labeling of food products.". Hard Cover. Very Good.
Precio
EUR 84.05
EUR 3.97
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Analysis and Control Methods for Food and Agricultural Products, Analysis of Food Constituents (Analysis and Control Methods for Foods and Agricultural Products)
de Multon, J. L. (Editor)/ Stadelman, William J. (Editor)/ Watkins, Bruce A. (Editor)/ Dieter, Lance (Translator)
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471189664 / 0471189669
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 350.99EUR 11.90 enviando a USA
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Descripción:
Wiley-Interscience, 1997. Hardcover. New. volume 4 edition. 510 pages. 9.75x6.50x1.25 inches.
Precio
EUR 350.99
EUR 11.90
enviando a USA
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Analysis and Control Methods for Food and Agricultural Products, Vol. 4
de Lance Dieter J.-L. Multon
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471189664 / 0471189669
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
Woodside, New York, United States
- Precio
-
EUR 335.74EUR 3.73 enviando a USA
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Descripción:
John Wiley & Sons , PP. 510 . Hardback. New.
Precio
EUR 335.74
EUR 3.73
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