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The Professional Chef's?: Techniques of Healthy Cooking Tapa dura - 1992 - 1st Edición

de The Culinary Institute of America (Cia); Mary Deirdre Donovan (Editor)

Primera línea

In recent years, our knowledge of nutrition has grown tremendously.

Detalles

  • Título The Professional Chef's?: Techniques of Healthy Cooking
  • Autor The Culinary Institute of America (Cia); Mary Deirdre Donovan (Editor)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 1st
  • Edición 1
  • Páginas 640
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Wiley
  • Fecha de publicación October 1992
  • ISBN 9780471284833 / 0471284831
  • Peso 4.43 libras (2.01 kg)
  • Dimensiones 11.19 x 8.94 x 1.38 pulgadas (28.42 x 22.71 x 3.51 cm)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 92019495
  • Dewey Decimal Code 641.57

Más ejemplares

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The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

de Donovan, Mary Deirdre, Culinary Institute of America (CIA) Staff

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780471284833 / 0471284831
Cantidad disponible
2
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.49
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.49
Envío gratuito a USA
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The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

de Donovan, Mary Deirdre, Culinary Institute of America (CIA) Staff

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780471284833 / 0471284831
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.49
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.49
Envío gratuito a USA
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The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

de Culinary Insitute of America

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471284833 / 0471284831
Cantidad disponible
1
Librería
New Braunfels, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.41
EUR 4.71 enviando a USA

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Descripción:
John Wiley & Sons Inc., 1992. Hardcover. Good. Book shows moderate wear/ spine tight, pages clean/ D.J. not price clipped; creased; several small tears; moderate edge wear/ corners and spine bumped/ readers slant/ several pages and page tips creased
Precio
EUR 9.41
EUR 4.71 enviando a USA
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The Professional Chef's (c) : Techniques of Healthy Cooking

de The Culinary Institute of America

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780471284833 / 0471284831
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.47
EUR 3.76 enviando a USA

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Descripción:
Wiley. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 10.47
EUR 3.76 enviando a USA
The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

de Culinary Institute of America (CIA) Staff

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471284833 / 0471284831
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.19
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 1992. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. The dust jacket is missing. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.
Precio
EUR 11.19
Envío gratuito a USA
The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

de Culinary Institute of America (CIA) Staff

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471284833 / 0471284831
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.19
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 1992. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 11.19
Envío gratuito a USA
The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

de Culinary Institute of America (CIA) Staff

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471284833 / 0471284831
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.19
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 1992. Hardcover. Very Good. Disclaimer:May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 11.19
Envío gratuito a USA
The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking

de Donovan, Mary Deidre (editor)

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Fine in Near Fine DJ
Edición
First edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471284833 / 0471284831
Cantidad disponible
1
Librería
Helena, Montana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.91
EUR 6.36 enviando a USA

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Descripción:
John Wiley & Sons, 1992. First edition. Hardcover. Fine in Near Fine DJ. First printing, fine in near fine jacket with just a touch of edgewear. 614 pages illustrated. Nice copy of this "exciting compendium of nearly 300 easy-to-follow recipes that demonstrate that good nutrition is the product of good food, carefully selected and properly prepared
Precio
EUR 17.91
EUR 6.36 enviando a USA