Descripción:
Wiley, 1995-12-21. Hardcover. Good. This listing is for (The Professional Pastry Chef (3rd Edition)). This edition is very similar to ISBN 0470466294 and 0471359254 which is the most current updated edition. Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 14 days of delivery for a full refund.
![Professional Pastry Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/762/285/9780471285762.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Detalles
- Título Professional Pastry Chef
- Autor Bo Friberg
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 3rd
- Edición 3
- Páginas 1216
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley, Somerset, New Jersey, U.S.A.
- Fecha de publicación 1995-12
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780471285762 / 0471285765
- Peso 6.25 libras (2.83 kg)
- Dimensiones 11.36 x 9.05 x 1.98 pulgadas (28.85 x 22.99 x 5.03 cm)
- Library of Congress subjects Desserts, Pastry
- Dewey Decimal Code 641.865
Acerca del autor
Más ejemplares
![The Professional Pastry Chef by Bo Friberg](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/762/285/9780471285762.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Pastry Chef by Bo Friberg
de Friberg, Bo
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471285762 / 0471285765
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Boca Raton, Florida, United States
- Precio
-
EUR 30.26EUR 5.67 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 30.26
EUR 5.67
enviando a USA
![The Professional Pastry Chef (3rd Edition) Friberg, Bo](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/762/285/9780471285762.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Pastry Chef (3rd Edition) Friberg, Bo
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471285762 / 0471285765
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Carpentersville, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 35.29EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Good. Good. 3rd edition, 1998 hardcover, missing the dust jacket, appears unmarked pages, uncreased spine, some wear.
Precio
EUR 35.29
EUR 3.77
enviando a USA
![The Professional Pastry Chef (3rd Edition)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/762/285/9780471285762.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Pastry Chef (3rd Edition)
de Bo Friberg
- Usado
- Aceptable
- Estado
- Usado - Aceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471285762 / 0471285765
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Los Angeles, California, United States
- Precio
-
EUR 58.40EUR 3.78 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Fine.
Precio
EUR 58.40
EUR 3.78
enviando a USA
![The Professional Pastry Chef (3rd Edition)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/762/285/9780471285762.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Pastry Chef (3rd Edition)
de Friberg, Bo
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471285762 / 0471285765
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 86.25EUR 5.16 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley. hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 86.25
EUR 5.16
enviando a USA