Ir al contenido

Professional Baking
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Professional Baking Tapa dura - 2004

de Wayne Gisslen


Resumen

Professional Baking contains even more expertise and formulas for the aspiring professional in this updated new Fourth Edition. Offering complete, step-by-step instruction on making the full range of baked goods from cakes, pies, and pastries to artisan breads and more, this must-have resource shares the information and techniques necessary to create high-quality dishes with the artistry of a true professional.

Detalles

  • Título Professional Baking
  • Autor Wayne Gisslen
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición 4th Edition
  • Páginas 736
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Wiley, Somerset, New Jersey, U.S.A.
  • Fecha de publicación April 6, 2004
  • Ilustrado
  • ISBN 9780471464273 / 0471464279
  • Peso 4.33 libras (1.96 kg)
  • Dimensiones 11.12 x 8.76 x 1.36 pulgadas (28.24 x 22.25 x 3.45 cm)
  • Library of Congress subjects Baking, Food presentation
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2003065002
  • Dewey Decimal Code 641.815
Ir arriba

Más ejemplares

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

de Gisslen, Wayne

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Cantidad disponible
1
Librería
Imperial, Missouri, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.81
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Precio
EUR 6.81
Envío gratuito a USA
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

de Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Edición
4th
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Cantidad disponible
1
Librería
Idaho Falls, Idaho, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.77
EUR 5.21 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2004-04-06. 4th. Hardcover. Good. CD rom is missing, corners worn thru
Precio
EUR 8.77
EUR 5.21 enviando a USA
Professional Baking: College Version

Professional Baking: College Version

de Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.10
EUR 10.31 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 15.10
EUR 10.31 enviando a USA
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

de Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Edición
4th
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.86
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 12.86
Envío gratuito a USA
Professional Baking by Wayne Gisslen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Professional Baking by Wayne Gisslen

de Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Cantidad disponible
2
Librería
Boca Raton, Florida, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.99
EUR 5.68 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2004-04-06. Hardcover. Good. 141x19x176. This listing is for Professional Baking, College Version by Wayne Gisslen. This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 1118083741 and 1119148448 and 1119744997 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
Precio
EUR 17.99
EUR 5.68 enviando a USA
Professional Baking 4th ed
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Professional Baking 4th ed

de Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Cantidad disponible
1
Librería
Los Banos, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.90
EUR 5.69 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
John Wiley. Hardcover. Good. Professional Baking by Gisslen, Wayne John Wiley & Sons, 4th edition, ISBN: 0471464279 Hardback in good condition NO dust jacket. Text is clean and unmarked, binding tight. Cover is clean. This is a culinary students book on professional baking used at may culinary schools. Covers everything a chef needs to know about baking. B&W illustrations, photos, color photos, charts, graphs Appendixes 1-4, Glossary, Index, 701 pages
Precio
EUR 37.90
EUR 5.69 enviando a USA
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

de Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used:Good
Edición
4th
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.37
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 49.37
Envío gratuito a USA
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

de Gisslen, Wayne

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 81.26
EUR 5.16 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2004-04-06. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 81.26
EUR 5.16 enviando a USA