Descripción:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Resumen
Professional Baking contains even more expertise and formulas for the aspiring professional in this updated new Fourth Edition. Offering complete, step-by-step instruction on making the full range of baked goods from cakes, pies, and pastries to artisan breads and more, this must-have resource shares the information and techniques necessary to create high-quality dishes with the artistry of a true professional.
Detalles
- Título Professional Baking
- Autor Wayne Gisslen
- Encuadernación Tapa dura
- Edición 4th Edition
- Páginas 736
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley, Somerset, New Jersey, U.S.A.
- Fecha de publicación April 6, 2004
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780471464273 / 0471464279
- Peso 4.33 libras (1.96 kg)
- Dimensiones 11.12 x 8.76 x 1.36 pulgadas (28.24 x 22.25 x 3.45 cm)
- Library of Congress subjects Baking, Food presentation
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2003065002
- Dewey Decimal Code 641.815
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Estado
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Imperial, Missouri, United States
- Precio
-
EUR 6.81Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 6.81
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Edición
- 4th
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Idaho Falls, Idaho, United States
- Precio
-
EUR 8.77EUR 5.21 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2004-04-06. 4th. Hardcover. Good. CD rom is missing, corners worn thru
Precio
EUR 8.77
EUR 5.21
enviando a USA
Professional Baking: College Version
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 15.10EUR 10.31 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 15.10
EUR 10.31
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Edición
- 4th
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 12.86Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 12.86
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Baking by Wayne Gisslen
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Boca Raton, Florida, United States
- Precio
-
EUR 17.99EUR 5.68 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2004-04-06. Hardcover. Good. 141x19x176. This listing is for Professional Baking, College Version by Wayne Gisslen. This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 1118083741 and 1119148448 and 1119744997 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
Precio
EUR 17.99
EUR 5.68
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Baking 4th ed
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Los Banos, California, United States
- Precio
-
EUR 37.90EUR 5.69 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley. Hardcover. Good. Professional Baking by Gisslen, Wayne John Wiley & Sons, 4th edition, ISBN: 0471464279 Hardback in good condition NO dust jacket. Text is clean and unmarked, binding tight. Cover is clean. This is a culinary students book on professional baking used at may culinary schools. Covers everything a chef needs to know about baking. B&W illustrations, photos, color photos, charts, graphs Appendixes 1-4, Glossary, Index, 701 pages
Precio
EUR 37.90
EUR 5.69
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used:Good
- Edición
- 4th
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 49.37Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 49.37
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
de Gisslen, Wayne
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 81.26EUR 5.16 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2004-04-06. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 81.26
EUR 5.16
enviando a USA