Descripción:
Wiley, 3/3/2006 12:00:01 AM. hardcover. Good. 1.3780 in x 11.1024 in x 9.0157 in.
![Professional Cooking, College Version [With CDROM]](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.OL.0.l.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, College Version [With CDROM] Tapa dura - 2006 - 6th Edición
de Wayne Gisslen
Detalles
- Título Professional Cooking, College Version [With CDROM]
- Autor Wayne Gisslen
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 6th
- Edición 6
- Páginas 1056
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley, (Hoboken, New Jersey):
- Fecha de publicación 2006-03
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780471663744 / 0471663743
- Peso 5.85 libras (2.65 kg)
- Dimensiones 11.2 x 8.72 x 1.84 pulgadas (28.45 x 22.15 x 4.67 cm)
- Library of Congress subjects Food service, Quantity cookery
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2005032307
- Dewey Decimal Code 641.57
Más ejemplares
![Professional Cooking, College Version](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, College Version
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Chicago, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 1.41EUR 2.83 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 1.41
EUR 2.83
enviando a USA
![Professional Cooking](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Estado
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
LONG BEACH, California, United States
- Precio
-
EUR 4.96EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
UsedGood. Spend Less, Read More.
Precio
EUR 4.96
EUR 3.77
enviando a USA
![Professional Cooking, College Version](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, College Version
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- UsedAcceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Skokie, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 7.22EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
UsedAcceptable. 6th hardcover ed w/ CD. Worn/scuffed boards w/ slight discoloration/water damage. Text is mostly clean & readable.
Precio
EUR 7.22
EUR 3.77
enviando a USA
![Cooking](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Estado
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Dunfermline, Fife, United Kingdom
- Precio
-
EUR 8.43EUR 9.45 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Ships from the UK. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 8.43
EUR 9.45
enviando a USA
![Professional Cooking College Version by Wayne Gisslen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking College Version by Wayne Gisslen
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Boca Raton, Florida, United States
- Precio
-
EUR 13.22EUR 5.66 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2006-03-03. Hardcover. Good. This listing is for (Professional Cooking, College Version). This edition is very similar to ISBN 1119399610 and 1118636724 which is the most current updated edition. Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 14 days of delivery for a full refund.
Precio
EUR 13.22
EUR 5.66
enviando a USA
![Professional Cooking, College Version](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, College Version
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Edición
- 6
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 13.46Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley & Sons Inc, 2006-03-03. 6. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 13.46
Envío gratuito a USA
![Professional Cooking, College Version with CD](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, College Version with CD
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Concord, California, United States
- Precio
-
EUR 19.56EUR 4.72 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley (2006), 2006. Hardcover. Very Good/No Dj. Large heavy quarto, VG in white pictorial boards with CD at back. sixth edition. Clean, unmarked. Pamphlets on grilling, broiling, smoking, roasting and baking laid in. Key features of this new Sixth Edition include:* Over 100 new, fully tested recipes; * A brand new chapter on vegetarian cuisine, featuring different types of vegetarian diets; * Expanded and updated information, such as a con-temporary look at presenting and garnishing food and a detailed history of modern food service, 1056 pp. including index.
Precio
EUR 19.56
EUR 4.72
enviando a USA
![Professional Cooking](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking
de Gisslen, Wayne
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
LONG BEACH, California, United States
- Precio
-
EUR 48.80EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New. Spend Less, Read More.
Precio
EUR 48.80
EUR 3.77
enviando a USA
![Professional Cooking, College Version](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, College Version
de Gisslen, Wayne
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 74.08EUR 5.15 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2006-03-03. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 74.08
EUR 5.15
enviando a USA
![Professional Cooking, College Version](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/744/663/9780471663744.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, College Version
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used:Good
- Edición
- 6
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471663744 / 0471663743
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 75.37Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley & Sons Inc, 2006-03-03. 6. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 75.37
Envío gratuito a USA