Descripción:
Wiley, 4/5/1989 12:00:01 AM. hardcover. Acceptable. 1.9000 in x 11.0000 in x 8.7000 in. Contains some, or all, of the following: highlights, notes, and underlining. Edge wear.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Detalles
- Título Professional Cooking
- Autor Wayne Gisslen
- Encuadernación Tapa dura
- Edición 2nd
- Páginas 848
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley, New York
- Fecha de publicación 1989-04
- ISBN 9780471838487 / 0471838489
- Peso 4.85 libras (2.20 kg)
- Dimensiones 11.33 x 8.76 x 1.76 pulgadas (28.78 x 22.25 x 4.47 cm)
- Library of Congress subjects Food service, Quantity cookery
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 88018817
- Dewey Decimal Code 641.57
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, Second Edition
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Acceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Chicago, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 4.69EUR 2.83 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 4.69
EUR 2.83
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, Second Edition
de Gisslen, Wayne
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Edición
- 2nd
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Three Rivers, Michigan, United States
- Precio
-
EUR 4.71EUR 4.25 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 1989-04-05. 2nd. Hardcover. Very Good. 8x1x11. IN VERY GOOD CONDITION! Wiley: Professional Cooking, Second Edition(Hardcover). Copyright-1989, ISBN:0471838489. Doesn't look brand new, it has only minimal wear and tear, mostly on the corners. We ship daily, Mon-Sat. Customer service is always our top priority! Please contact us at 888-475-1077 to reach our customer service team!!
Precio
EUR 4.71
EUR 4.25
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, Second Edition
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Estado
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Skokie, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 5.11EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
UsedGood. Cover has some wear and tear. Inscribed otherwise clean pages. Page edges have marks.
Precio
EUR 5.11
EUR 3.77
enviando a USA
Professional Cooking : College
de Wayne Gisslen
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 7.14Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 1989. Hardcover. Good. Disclaimer:Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.14
Envío gratuito a USA
Professional Cooking : College
de Wayne Gisslen
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 7.14Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 1989. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.14
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, Second Edition
de Gisslen, Wayne
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Springdale, Arkansas, United States
- Precio
-
EUR 7.32EUR 3.73 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 4/5/1989 12:00:01 AM. hardcover. Good. 1.9000 in x 11.0000 in x 8.7000 in. This is a used book in good condition and may show some signs of use or wear .
Precio
EUR 7.32
EUR 3.73
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking : College
de Gisslen, Wayne
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 8.25Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.25
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Cooking, Second Edition
de Wayne Gisslen
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 9.02Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley & Sons Inc, 1989-05-24. Hardcover. Good.
Precio
EUR 9.02
Envío gratuito a USA
Professional Cooking
de Gisslen, Wayne
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 27.09EUR 10.15 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 27.09
EUR 10.15
enviando a USA
Professional Cooking
de Wayne Gisslen
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado
- Edición
- Second Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471838487 / 0471838489
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Kenner, Louisiana, United States
- Precio
-
EUR 33.02EUR 8.46 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
John Wiley & Sons, 1989. Second Edition. Hardcover. This is a book that will meet the needs of most food service instructors and students. The book is to teach basic cooking skills that can be applied at any type or level of food service operations and concentrates on how to cook. (808 Pgs.)
Precio
EUR 33.02
EUR 8.46
enviando a USA