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The Physiology of Taste
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The Physiology of Taste Tapa blanda - 2002

de Jean Anthelme Brillat-Savarin


Información de la editorial

A masterpiece on the subject of cooking as an art and eating as a pleasure, this 1825 classic on the joys of food and drink was written by a French politician and man of letters whose true passion centered on gastronomy. Includes recipes for pheasant, Swiss fondue, and other dishes. 41 illustrations.

Primera línea

The senses are the organs by which man communicates with the world outside himself.

Detalles

  • Título The Physiology of Taste
  • Autor Jean Anthelme Brillat-Savarin
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Edición Dover Ed
  • Páginas 352
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Dover Publications
  • Fecha de publicación February 27, 2002
  • Ilustrado
  • ISBN 9780486422534 / 0486422534
  • Peso 0.82 libras (0.37 kg)
  • Dimensiones 8.3 x 5.66 x 0.7 pulgadas (21.08 x 14.38 x 1.78 cm)
  • Library of Congress subjects Gastronomy
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2001047772
  • Dewey Decimal Code 641.013
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de Jean Anthelme Brillat-Savarin; Arthur Machen

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used: Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780486422534 / 0486422534
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.99
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Dover Publications, 2002-02-27. Paperback. Used: Good.
Precio
EUR 9.99
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