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Crafting the Culture and History of French Chocolate
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Crafting the Culture and History of French Chocolate Tapa dura - 2000

de Susan J. Terrio


Primera línea

The idea for this book began naturally enough from a stop at a Parisian chocolaterie.

Detalles

  • Título Crafting the Culture and History of French Chocolate
  • Autor Susan J. Terrio
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition; F
  • Editorial University of California Press, Berkeley, CA
  • Fecha de publicación August 7, 2000
  • ISBN 9780520221253

Acerca del autor

Susan J. Terrio is Associate Professor of French and Anthropology at Georgetown University.
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Crafting The Culture And History Of French Chocolate  - 1st Edition/1st  Printing
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Crafting The Culture And History Of French Chocolate - 1st Edition/1st Printing

de Terrio, Susan J.

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Fine
Edición
First Edition; First Printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780520221253 / 0520221257
Cantidad disponible
1
Librería
Summerville, South Carolina, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 65.76
EUR 6.58 enviando a USA

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Descripción:
Berkeley, CA: University of California Press. Fine. 2000. First Edition; First Printing. Hardcover. 0520221257 . A very nice first edition/first printing in Fine condition; What began as a search for a dissertation topic resulted in Susan Terrio's detailed history of chocolate production in France. Trained as an anthropologist, she explores her topic from a standpoint of the unique French circumstances which helped to define the evolution of the chocolate culture and the advent of chocolate crafting; 8vo .
Precio
EUR 65.76
EUR 6.58 enviando a USA
Crafting the Culture & History of French
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Crafting the Culture & History of French

de Terrio, Susan J.

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780520221253 / 0520221257
Cantidad disponible
1
Librería
Melbourne, Victoria, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 83.77
EUR 24.79 enviando a USA

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Descripción:
Berkeley, CA USA: University of California Press. New Hardcover. Terrio, Susan J. Crafting the Culture and History of French Chocolate. University of California Press: Berkeley, USA 2000. 8vo HC 313pp
Precio
EUR 83.77
EUR 24.79 enviando a USA