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On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition Tapa dura - 2007

de The Art Institutes; Sarah R. Labensky; Alan M. Hause Culinary Arts

Detalles

  • Título On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition
  • Autor The Art Institutes; Sarah R. Labensky; Alan M. Hause Culinary Arts
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición 3rd Custom, Take
  • Editorial Pearson Custom Publishing, Boston, MA
  • Fecha de publicación 2007
  • ISBN 9780536214584

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On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition

de The Art Institutes Sarah R. Labensky Alan M. Hause Culinary Arts

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780536214584 / 0536214581
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.38
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Pearson Custom Publishing, 2007. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 10.38
Envío gratuito a USA
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On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition

de The Art Institutes Sarah R. Labensky Alan M. Hause Culinary Arts

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780536214584 / 0536214581
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.38
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Pearson Custom Publishing, 2007. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 10.38
Envío gratuito a USA
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On Cooking: a Textbook of Culinary Fundamentals Third Custom Edition

de Labensky, Sarah; Hause, Alan M.; Labensky, Steve; Martel, Priscilla

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Edición
3rd Custom, Taken from 4th Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780536214584 / 0536214581
Cantidad disponible
1
Librería
El Cajon, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.66
EUR 4.02 enviando a USA

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Descripción:
Boston, MA: Pearson Custom, 2007. Light edge, corner wear, corner bumps. Light rubs, scratches and indentations. Former owner's address on the front pastedown. Extra heavy, extra shipping required for priority or international.. 3rd Custom, Taken from 4th Edition . Hard Cover. Very Good/No Jacket. 4to - over 9¾" - 12" Tall, 1406 Pages .
Precio
EUR 22.66
EUR 4.02 enviando a USA