Descripción:
Paperback. Acceptable.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Detalles
- Título French Family Cooking
- Autor Audrey Ellis
- Encuadernación Tapa dura
- Edición F
- Páginas 80
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Hamlyn (UK), London
- Fecha de publicación 1974
- ISBN 9780600380917 / 0600380912
- Library of Congress subjects Cookery, French
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 75327488
- Dewey Decimal Code 641.594
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
French Family Cooking
de Ellis, Audrey
- Usado
- Aceptable
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Aceptable
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780600380917 / 0600380912
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 3.13EUR 10.25 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 3.13
EUR 10.25
enviando a USA
French Family Cooking
de Ellis, Audrey
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780600380917 / 0600380912
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 9.16EUR 10.25 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 9.16
EUR 10.25
enviando a USA
French Family Cooking
de Ellis, Audrey
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very Good Condition
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780600380917 / 0600380912
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
melbourne, Victoria, Australia
- Precio
-
EUR 8.00EUR 11.30 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Hamlyn, London, 1974. First Edition. Hardcover. Very Good Condition/Good. Rubbing of the top edge of the dust jacket with splits of the top of the spine either side, and price clipping of the front fold over flap. There is no other damage. Internally the book is clean, and without annotation. Illustrated with a couple of full-page plates and many black-and-white line drawings. As Britain was entering the common market, this book was produced to introduce the average Briton to some of the more rustic dishes that they might encounter if they travelled across the channel. Fancy names, the dishes that the English could have made themselves.  Granny's a real stew  young rabbit with onions  chicken in a pot  braised fennel  potatoes baked with cream  mushroom caps in cream  braised cabbage  asparagus in cheese sauce  garlic butter  caramel rice pudding …
Leer más Precio
EUR 8.00
EUR 11.30
enviando a USA