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Tórshavn: Emil Thomsen. VG : in very good condition with dust jacket. 1983. First English Language Edition. Maroon hardback cloth cover. 250mm x 210mm (10" x 8"). 163pp. .
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Institut Paul Bocuse Gastronomique: The Definitive Step-By-Step Guide to Culinary Excellence Tapa dura - 2016
de Institut Paul Bocuse
Detalles
- Título Institut Paul Bocuse Gastronomique: The Definitive Step-By-Step Guide to Culinary Excellence
- Autor Institut Paul Bocuse
- Encuadernación Tapa dura
- Edición SLP
- Páginas 720
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Hamlyn (UK)
- Fecha de publicación 2016-11-01
- Ilustrado Sí
- Features Illustrated, Index
- ISBN 9780600634171 / 0600634175
- Peso 7.7 libras (3.49 kg)
- Dimensiones 10.7 x 9.5 x 2.3 pulgadas (27.18 x 24.13 x 5.84 cm)
-
Temas
- Cultural Region: French
- Ethnic Orientation: French
- Library of Congress subjects Cookbooks, Cooking, French
- Dewey Decimal Code 641.594
Reseñas en medios
Citas
- Booklist, 11/15/2016, Page 7
- Publishers Weekly, 10/17/2016, Page 0
Más ejemplares
The Art of the Faroe Islands [Faroese Art]
de Heinesen, William; Jones, W Glyn [transl.]
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - VG : in very good condition with dust jacket
- Edición
- First English Language Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780600634171 / 0600634175
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Alnwick, Northumberland, United Kingdom
- Precio
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EUR 40.46EUR 14.28 enviando a USA
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- Usado
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- UsedAcceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780600634171 / 0600634175
- Cantidad disponible
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- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780600634171 / 0600634175
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- ISBN 10 / ISBN 13
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- Edición
- Illustrated
- ISBN 10 / ISBN 13
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