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Haccp Tapa blanda - 2001 - 1st Edición
de Sara E. Mortimore; Carol Wallace; Christos Cassianos
Primera línea
By way of introduction to this book and to the subject of HACCP we have attempted to answer some of the most commonly asked questions about HACCP: what it is, how it works, what it looks like, and so on.
Detalles
- Título Haccp
- Autor Sara E. Mortimore; Carol Wallace; Christos Cassianos
- Encuadernación Tapa blanda
- Número de edición 1st
- Edición 1
- Páginas 148
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley-Blackwell, Oxfored, UK
- Fecha de publicación December 1, 2001
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780632056484 / 0632056487
- Peso 0.63 libras (0.29 kg)
- Dimensiones 9.14 x 6.16 x 0.3 pulgadas (23.22 x 15.65 x 0.76 cm)
- Library of Congress subjects Food adulteration and inspection, Food handling - Safety measures
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2001037900
- Dewey Decimal Code 363.192
Más ejemplares
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HACCP: Food Industry Briefing
de Mortimore, S.; Wallace, C.
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- 9780632056484 / 0632056487
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Food Industry Briefing Series: HACCP
de Mortimore, S. et al
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HACCP (Food Industry Briefing)
de Mortimore, Sara E.
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Oxford, UK: Blackwell, 2004. New Softcover. Mortimore, Sara & Wallace, Carol. HACCP: Food Industry Briefing Series. Blackwell: Oxford, UK 2004. 4to SC 136pp. Indent
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