Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. Hardcover. Good. 2.7000 in x 10.2000 in x 8.4000 in.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, and Science of Good Cooking Tapa dura - 1997
de Madeleine Kamman; Pamela Hoenig (Editor)
Detalles
- Título The New Making of a Cook: The Art, Techniques, and Science of Good Cooking
- Autor Madeleine Kamman; Pamela Hoenig (Editor)
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Edition
- Páginas 1228
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial William Morrow & Company, New York
- Fecha de publicación 1997-11
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780688152543 / 0688152546
- Peso 5.15 libras (2.34 kg)
- Dimensiones 10.26 x 8.26 x 2.29 pulgadas (26.06 x 20.98 x 5.82 cm)
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 96037452
- Dewey Decimal Code 641.5
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
de Madeleine Kamman
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Chicago, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 1.40EUR 2.82 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 1.40
EUR 2.82
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
de Madeleine Kamman
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Waltham, Massachusetts, United States
- Precio
-
EUR 4.22EUR 2.82 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
William Morrow Cookbooks. Used - Good. . . All orders guaranteed and ship within 24 hours. Your purchase supports More Than Words, a nonprofit job training program for youth, empowering youth to take charge of their lives by taking charge of a business.
Precio
EUR 4.22
EUR 2.82
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
de Madeleine Kamman
- Usado
- Estado
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Skokie, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 5.58EUR 3.75 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
UsedGood.
Precio
EUR 5.58
EUR 3.75
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
de Madeleine Kamman
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Nashua, New Hampshire, United States
- Precio
-
EUR 6.26EUR 3.29 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-04. hardcover. Good. 8x2x10. Some wear, but still a good reading copy. Has slight water damage that does not affect readability of the book. A portion of your purchase of this book will be donated to non-profit organizations.Over 1,000,000 satisfied customers since 1997! Choose expedited shipping (if available) for much faster delivery. Delivery confirmation on all US orders.
Precio
EUR 6.26
EUR 3.29
enviando a USA
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking
de Madeleine Kamman
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 6
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 7.28Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
HarperCollins Publishers, 1997. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.28
Envío gratuito a USA
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking
de Madeleine Kamman
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 7.28Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
HarperCollins Publishers, 1997. Hardcover. Good. Disclaimer:Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.28
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
de Madeleine Kamman
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Acceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Memphis, Tennessee, United States
- Precio
-
EUR 7.48Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. Hardcover. Acceptable. 8x2x10.
Precio
EUR 7.48
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking
de Kamman, Madeleine
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 4
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 8.08Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
HarperCollins Publishers. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.08
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking
de Kamman, Madeleine
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Reno, Nevada, United States
- Precio
-
EUR 8.08Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
HarperCollins Publishers. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.08
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
de Madeleine Kamman
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688152543 / 0688152546
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 9.46Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. Hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 9.46
Envío gratuito a USA