Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1999-11-17. hardcover. Good. 8x1x10.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Chinese Kitchen: Recipes, Techniques, Ingredients, History, and Memories from America's Leading Authority on Chinese Cooking Tapa dura - 1999
de Eileen Yin-Fei Lo
Detalles
- Título The Chinese Kitchen: Recipes, Techniques, Ingredients, History, and Memories from America's Leading Authority on Chinese Cooking
- Autor Eileen Yin-Fei Lo
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Edition
- Páginas 464
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial William Morrow & Company, New York
- Fecha de publicación December 1, 1999
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780688158262 / 0688158269
- Peso 2.88 libras (1.31 kg)
- Dimensiones 10 x 8 x 1.26 pulgadas (25.40 x 20.32 x 3.20 cm)
- Library of Congress subjects Cookery, Chinese
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 99030746
- Dewey Decimal Code 641.595
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Chinese Kitchen: Recipes, Techniques, Ingredients, History, And Memories From America's Leading Authority On Chinese Cooking
de Yin-Fei Lo, Eileen
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Memphis, Tennessee, United States
- Precio
-
EUR 5.62Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 5.62
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Chinese Kitchen: Recipes, Techniques, Ingredients, History, And Memories From America's Leading Authority On Chinese Cooking
de Yin-Fei Lo, Eileen
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Sonoma, California, United States
- Precio
-
EUR 5.63EUR 5.88 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
William Morrow Cookbooks, 11/17/1999 12:00:01. hardcover. Very Good. 1.4961 10.3150 8.4252. Hardcover in very good condition. Underlining and highlighting on some inside pages. Other than that, all inside pages are in great shape. Minor shelf wear to the dust jacket.
Precio
EUR 5.63
EUR 5.88
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Chinese Kitchen: Recipes, Techniques, Ingredients, History, And Memories From America's Leading Authority On Chinese Cooking
de Eileen Yin-Fei Lo
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Aceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.22Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
HarperCollins Publishers, 1999. Hardcover. Acceptable. Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.22
Envío gratuito a USA
Chinese Kitchen : Recipes, Techniques, Ingredients, History, and Memories from America's Leading Authority on Chinese Cooking
de Yin-Fei Lo, Eileen
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 6
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.22Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
HarperCollins Publishers, 1999. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.22
Envío gratuito a USA
The Chinese Kitchen: Recipes, Techniques, Ingredients, History, and Memories from America's Leading Authority on Chinese Cooking
de Yin-Fei Lo, Eileen
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.22Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
William Morrow & Company, 1999. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.22
Envío gratuito a USA
Chinese Kitchen : Recipes, Techniques, Ingredients, History, and Memories from America's Leading Authority on Chinese Cooking
de Yin-Fei Lo, Eileen
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.22Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
HarperCollins Publishers, 1999. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.22
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Chinese Kitchen: Recipes, Techniques, Ingredients, History, And Memories From America's Leading Authority On Chinese Cooking
de Yin-Fei Lo, Eileen
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 7.96EUR 3.75 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
William Morrow Cookbooks. Used - Good. Good condition. Very Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Precio
EUR 7.96
EUR 3.75
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Chinese Kitchen : Recipes, Techniques, Ingredients, History, and Memories from America's Leading Authority on Chinese Cooking
de Yin-Fei Lo, Eileen
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 8.96Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
HarperCollins Publishers. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.96
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Chinese Kitchen : Recipes, Techniques, Ingredients, History, and Memories from America's Leading Authority on Chinese Cooking
de Yin-Fei Lo, Eileen
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 8.96Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
HarperCollins Publishers. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.96
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Chinese Kitchen: Recipes, Techniques, Ingredients, History, And Memories From America's Leading Authority On Chinese Cooking
de Yin-Fei Lo, Eileen
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688158262 / 0688158269
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 9.82Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Brand: William Morrow Cookbooks, 1999-11-17. First Edition. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 9.82
Envío gratuito a USA