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Simple French Food Tapa blanda - 1977

de Richard Olney


Primera línea

FRENCH dressing is vinaigrette sauce.

Detalles

  • Título Simple French Food
  • Autor Richard Olney
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Edición Fourth Printing
  • Editorial Atheneum, New York
  • Fecha de publicación February 1, 1977
  • ISBN 9780689705465
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Simple French Food

de Olney, Richard

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780689705465 / 0689705468
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.24
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Simon & Schuster. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 14.24
Envío gratuito a USA
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SIMPLE FRENCH FOOD

de Richard Olney (Auithor-Illustrator); James Beard (Foreword)

  • Usado
  • near fine
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Usado - Near Fine
Edición
1st Edition 3rd Printing
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780689705465 / 0689705468
Cantidad disponible
1
Librería
Berkeley, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.86
EUR 5.39 enviando a USA

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Descripción:
New York, NY: Atheneum, 1980. 1st Edition 3rd Printing. Soft cover. Near Fine/None as Issued. Richard Olney (Auithor-Illustrator). Text/NEW & Bright. 1980, First Edition, 3rd Printing. Softcover/NF w/trace edge rubs & crease to spine & small loss to front endpaper. PO name to front & rear covers verso. Truly inspiring rich & simple guide to the essence of simple French country cooking from American painter, cook, food writer, editor & memoirist Richard Olney (1927 - 1999), first published in 1974. Besides endorsement from James Beard, Alice Waters says "For twenty years Richard Olney's Simple French Food has been one of my greatest sources of inspiration for cooking at Chez Panisse." 433 pgs w/author's illustrations. 9 chapters follow Prefatory guidelines: 1, Salads; 2, Cold Terrines, Pates, Mousses; 3, Eggs; 4 , Fish; 5, Vegetables; 6, Starchy Preparations; 7, Soups; 8, Meats & Poultry; and 9, Desserts, followed by Index. Fine copy despite flaws.
Precio
EUR 24.86
EUR 5.39 enviando a USA
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Simple French Food

de Richard Olney

  • Usado
  • good
Estado
Usado - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780689705465 / 0689705468
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 50.17
Envío gratuito a USA

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Descripción:
board_book. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 50.17
Envío gratuito a USA