Descripción:
London, Robert Hale, 1983. Hardcover. Very Good/Very Good. Lauren Jarrett. Octavo, hardcover, near fine in red boards, beige cloth at spine, with lightly edgeworn light gray and red pictorial dj. 250 Easy-to-Prepare Recipes for all occasions. The most complete book on egg cookery with more than 20 different ways to prepare eggs and each method can be easily mastered; 219 pp. including index.
![The Complete Book Of Egg Cookery](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/269/009/9780709009269.OL.0.l.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Detalles
- Título The Complete Book Of Egg Cookery
- Autor Ann Seranne
- Encuadernación Tapa dura
- Edición 1st Edition
- Páginas 219
- Idioma ENG
- Editorial ROBERT HALE LTD, London
- Fecha de publicación 1983
- ISBN 9780709009269
Más ejemplares
![The Complete Book of Egg Cookery](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/269/009/9780709009269.OL.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Complete Book of Egg Cookery
de Seranne, Ann
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780709009269 / 0709009267
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Concord, California, United States
- Precio
-
EUR 11.37EUR 4.74 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 11.37
EUR 4.74
enviando a USA
![The Complete Book Of Egg Cookery](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/269/009/9780709009269.OL.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Complete Book Of Egg Cookery
de Seranne, Ann
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780709009269 / 0709009267
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 15.09Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
London, Robert Hale, 1983. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 15.09
Envío gratuito a USA
![The Complete Book of Egg Cookery](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/269/009/9780709009269.OL.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Complete Book of Egg Cookery
de Seranne, Ann
- Usado
- Estado
- Usado
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780709009269 / 0709009267
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
- Precio
-
EUR 17.06EUR 25.24 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
London, UK: Robert Hale Limited, 1983. Second-hand hardcover. Seranne, Ann. The Complete Book of Egg Cookery: 250 easy-to-prepare recipes for all occasions. Robert Hale: London, UK 1983. 4to sm HC 219pp. VG/VG
Precio
EUR 17.06
EUR 25.24
enviando a USA
![The Complete Book Of Egg Cookery](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/269/009/9780709009269.OL.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Complete Book Of Egg Cookery
de Ann Seranne
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780709009269 / 0709009267
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 42.94Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 42.94
Envío gratuito a USA