Descripción:
Thorsons, 1973. 64pp, laminated soft covers with one crease to front cover. Internally clean and tight. The history and the constituent parts of bread, and the importance of wholemeal.. Soft Cover. Very Good.
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Detalles
- Título ABOUT BREAD
- Autor Day, Harvey
- Encuadernación Tapa blanda
- Edición 3rd Impession
- Editorial Thorsons, Great Britain
- Fecha de publicación 1973
- ISBN 9780722500866
Más ejemplares
About Bread
de Day, Harvey
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780722500866 / 0722500866
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
York , North Yorkshire, United Kingdom
- Precio
-
EUR 4.20EUR 12.95 enviando a USA
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EUR 12.95
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About Bread
de HARVEY DAY
- Usado
- Aceptable
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Aceptable
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780722500866 / 0722500866
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
WINDBER, Pennsylvania, United States
- Precio
-
EUR 13.11EUR 4.22 enviando a USA
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THORSONS, 1966-01-01. Paperback. Acceptable. in x in x in.
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