Descripción:
Simon & Schuster. Good. 25 x 25 centimetres. Hardcover. 1995. 144 pages. Dj faded and worn<br>Reviews Desaulniers, chef/co-owner of Williamsburg's The Trellis Restaurant and author of Death by Chocolate (Rizzoli, 1992), loves rich, elaborate desserts-and desserts with clever names. Cooks can choose from Chocolate Caramel Hazelnut Damnation, Trick or Treat Ice Cream, and Chocolate Madonna ... .
![No hay imagen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
No hay imagen
Detalles
- Título Desserts To Die For
- Autor Marcel Desaulniers
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Edition
- Páginas 144
- Editorial Simon & Schuster, Aust.
- Fecha de publicación 1995
- ISBN 9780731804566
Más ejemplares
![Desserts to Die for](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/489/326/1571326489.0.m.jpg)
Desserts to Die for
de Marcel Desaulniers
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780731804566 / 0731804562
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Wellington, Greater Wellington, New Zealand
- Precio
-
EUR 4.62EUR 21.36 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 4.62
EUR 21.36
enviando a USA