Descripción:
Smithmark Publishers, Incorporated, 1996. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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Detalles
- Título The Supper of the Lamb
- Autor Robert Farrar Capon
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Edition
- Páginas 288
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Smithmark Publishers, NEW YORK
- Fecha de publicación June 1996
- ISBN 9780765198297 / 0765198290
- Peso 1.45 libras (0.66 kg)
- Dimensiones 9.35 x 6.38 x 1.36 pulgadas (23.75 x 16.21 x 3.45 cm)
- Dewey Decimal Code 641.5
Más ejemplares
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The Supper of the Lamb : A Culinary Reflection
de Robert Farrar Capon
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780765198297 / 0765198290
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
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The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection (On Food)
de Capon, Robert Farrar
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780765198297 / 0765198290
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- 1
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-
HOUSTON, Texas, United States
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Brand: Smithmark Pub, 0000-00-00. hardcover. Used: Good.
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The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection (On Food)
de Capon, Robert Farrar
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780765198297 / 0765198290
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