Descripción:
Time Life Education, 1996. 1st Edition . Hardcover. Good/Good.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking Basics Tapa dura - 1996
de Jacqueline Mallorca; Chuck Williams (Editor); Chris Shorten (Photographer)
Detalles
- Título Cooking Basics
- Autor Jacqueline Mallorca; Chuck Williams (Editor); Chris Shorten (Photographer)
- Encuadernación Tapa dura
- Edición 1st US Ed.
- Páginas 108
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Time Life Medical, San Francisco
- Fecha de publicación 1996
- ISBN 9780783503189 / 0783503180
- Peso 1.23 libras (0.56 kg)
- Dimensiones 8.6 x 8.59 x 0.55 pulgadas (21.84 x 21.82 x 1.40 cm)
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 95047663
- Dewey Decimal Code 641.5
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking Basics: Recipes & Techniques (Williams Sonoma Kitchen Library)
de Mallorca, Jacqueline; Williams, Chuck
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Bien
- Edición
- 1st Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Pine Hill, New York, United States
- Precio
-
EUR 2.84EUR 3.32 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 2.84
EUR 3.32
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking Basics
de Mallorca, Jacqueline
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 4.74Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life, Incorporated. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 4.74
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking Basics: Recipes & Techniques (Williams Sonoma Kitchen Library)
de Mallorca, Jacqueline, Williams, Chuck
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 4.79EUR 3.78 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time Life Education. Used - Good. Good condition. Very Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 4.79
EUR 3.78
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking Basics: Recipes & Techniques (Williams Sonoma Kitchen Library)
de Mallorca, Jacqueline, Williams, Chuck
- Usado
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 4.79EUR 3.78 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time Life Education. Used - Like New. Like New condition. Like New dust jacket. A near perfect copy that may have very minor cosmetic defects.
Precio
EUR 4.79
EUR 3.78
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking Basics: Recipes & Techniques (Williams Sonoma Kitchen Library)
de Mallorca, Jacqueline; Williams, Chuck; Shorten, Chris [Photographer]
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Kingwood, Texas, United States
- Precio
-
EUR 5.70Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time Life Education, 1996-01-01. hardcover. Good. 140x8x144.
Precio
EUR 5.70
Envío gratuito a USA
Cooking Basics
de Jacqueline Mallorca
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.19Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life, Incorporated, 1999. Hardcover. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.19
Envío gratuito a USA
Cooking Basics
de Jacqueline Mallorca
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.19Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life, Incorporated, 1999. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.19
Envío gratuito a USA
Cooking Basics
de Jacqueline Mallorca
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.19Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life, Incorporated, 1999. Hardcover. Like New. Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.19
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking Basics: Recipes & Techniques
de Mallorca, Jacqueline;Williams, Chuck
- Usado
- as new
- Tapa dura
- First
- Estado
- Nuevo
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Staten Island, New York, United States
- Precio
-
EUR 7.11EUR 4.74 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New York: Time-Life Books, 1996. Hardcover, pictorial laminated covers with image repeated on glossy dust-jacket. 108pp., Illustrated Glossary. Index. First edition. A title in the Williams-Sonoma Kitchen Library containing 46 recipes incorporating specific cooking styles with step by step instructions illustrated with photographs. An excellent primer. No previous ownershup marks. A very clean, square, unmarked copy. As new in an as new dust-jacket.. First Edition. Laminated Pictorial Boards. As New/As New. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Precio
EUR 7.11
EUR 4.74
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking Basics: Recipes & Techniques (Williams Sonoma Kitchen Library)
de Jacqueline Mallorca,Chuck Williams
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780783503189 / 0783503180
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Champaign, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 7.11EUR 4.25 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time Life Education, September 1996. Hardcover . Very Good/Good. Very Good Hardcover with Good+ Dustjacket. Light to moderate soiling and shelfwear to DJ, including plastic bubbling up. Light soiling and shelfwear to covers, except for a mild indentation. Impression stamp on a couple of pages. Pages clean and tight in binding. Pictures available upon request. A locally owned, independent book shop since 1984.
Precio
EUR 7.11
EUR 4.25
enviando a USA