Descripción:
Ahrens Pub. Co, 1972T. hardcover. Very Good. 0.8000 9.0000 5.8000. Hardcover in very good condition. All inside pages are in great shape. Minor shelf wear to the cover.
![The Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/589/494/9780810494589.OL.0.l.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making Tapa dura - 1972
de Joseph Amendola
Detalles
- Título The Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making
- Autor Joseph Amendola
- Encuadernación Tapa dura
- Edición 3rd
- Páginas 191
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Ahrens Pub. Co, NJ
- Fecha de publicación 1972
- ISBN 9780810494589 / 0810494582
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 72079102
- Dewey Decimal Code 641.865
Más ejemplares
![Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/589/494/9780810494589.OL.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making
de Amendola, Joseph
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780810494589 / 0810494582
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Sonoma, California, United States
- Precio
-
EUR 3.78EUR 5.92 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 3.78
EUR 5.92
enviando a USA
![Bakers Manual Quantity Baking](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/589/494/9780810494589.OL.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Bakers Manual Quantity Baking
de Amendola, Joseph
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780810494589 / 0810494582
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 7.71Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Sams. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 7.71
Envío gratuito a USA
![Bakers Manual Quantity Baking](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/053/286/1194286053.0.m.jpg)
Bakers Manual Quantity Baking
de Joseph Amendola
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780810494589 / 0810494582
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 7.71Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Sams, 1993. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.71
Envío gratuito a USA
![Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/589/494/9780810494589.OL.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making
de Amendola, Joseph
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780810494589 / 0810494582
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 30.66EUR 3.78 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Ahrens Pub. Co. Used - Good. Good condition. 3rd edition. (baking, cake, pastry) A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Precio
EUR 30.66
EUR 3.78
enviando a USA
![Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/589/494/9780810494589.OL.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making
de Joseph Amendola
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780810494589 / 0810494582
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 37.12Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 37.12
Envío gratuito a USA
![BAKERS' MANUAL FOR QUANTITY BAKING AND PASTRY MAKING](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/316/410/19410316.0.m.jpg)
BAKERS' MANUAL FOR QUANTITY BAKING AND PASTRY MAKING
de AMENDOLA, Joseph
- Usado
- near fine
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Near Fine
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780810494589 / 0810494582
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Sherman Oaks, California, United States
- Precio
-
EUR 37.90EUR 5.69 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
NJ: Ahrens/Hayden, 1984. NEAR FINE condition. HARDCOVER. 1984. REVISED THIRD EDITION. Bound in decorative cafe au lait boards. No dust jacket, as issued. Square and tight, one quarter inch closed tear to front hinge and spine lightly faded, else FINE. Exactly what the title says "Quantity" ~~a pound here, two pounds there in lieu of a cup of this, two teaspoons of that. Black and white illustrations throughout.. Hard Cover. Near Fine/Not Issued.
Precio
EUR 37.90
EUR 5.69
enviando a USA
![Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/589/494/9780810494589.OL.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Bakers' Manual for Quantity Baking and Pastry Making
de Amendola, Joseph
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780810494589 / 0810494582
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 98.31EUR 5.16 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Ahrens Pub. Co, 1972-01-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 98.31
EUR 5.16
enviando a USA