Ir al contenido

Home Butchering and Meat Preservation
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Home Butchering and Meat Preservation Tapa blanda - 1986

de Dardick, Geeta


Detalles

  • Título Home Butchering and Meat Preservation
  • Autor Dardick, Geeta
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Edición First Edition
  • Páginas 271
  • Editorial TAB Books, Blue Ridge Summit, PA
  • Fecha de publicación 1986
  • ISBN 9780830627134
Ir arriba

Más ejemplares

Home Butchering and Meat Preservation
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Home Butchering and Meat Preservation

de Geeta Dardick

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780830627134 / 0830627138
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 35.60
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Tab Books, 1986-09. Paperback. Good.
Precio
EUR 35.60
Envío gratuito a USA
Home Butchering and Meat Preservation
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Home Butchering and Meat Preservation

de Dardick, Geeta

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good Plus
Edición
Fifth Printing
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780830627134 / 0830627138
Cantidad disponible
1
Librería
Ashmore, Queensland, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.82
EUR 18.61 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Blue Ridge Summit, PA: TAB Books, 1986. xi, 271pp, illustrated throughout with b/w photos, line drawings, appendix, index. Pictorial card cover with a 3.5 cm tear from the spine head by the rear panel. Professional tips and techniques for the home butcher. The book explains in detail selecting, raising, caring for, breeding, slaughtering, butchering, preserving, and cooking poultry, rabbit, goats, sheep, venison, pigs, veal, and beef. . Fifth Printing. Soft Cover. Good Plus. Illus. by Sam Dardick. 8vo.
Precio
EUR 24.82
EUR 18.61 enviando a USA
Home Butchering and Meat Preservation

Home Butchering and Meat Preservation

de Dardick, Geeta

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Usado - Good
Edición
First Edition Fourth Printing
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780830627134 / 0830627138
Cantidad disponible
1
Librería
Buttaba, New South Wales, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.82
EUR 15.51 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Summit, USA: TAB Books Inc., 1986. Book. Illus. by Dardick, Sam. Good. Soft cover. First Edition Fourth Printing. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Softcover, First Edition Fourth Printing, 475gms, 271 pages. This complete guide to home butchering and meat preservation is the perfect place to start you on your way to enjoying more economical, convenient, nutritional, and delicious meat! Book is in good condition with mild general wear and tear, some mild page discolouration, crease to front cover, otherwise no pre-loved markings. Attached picture is of actual book. Purchase more than 1 item and save money with combined postage. And if you can't find the title you're looking for - why not ask us direct. With over 30,000 books in stock we can't list them all!.
Precio
EUR 24.82
EUR 15.51 enviando a USA