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A. Escoffier Le Guide Culinaire The Complete Guide to the Art of Modern Cookery first translation into English in its entirety Tapa dura - 1979

de Auguste Escoffier


Detalles

  • Título A. Escoffier Le Guide Culinaire The Complete Guide to the Art of Modern Cookery first translation into English in its entirety
  • Autor Auguste Escoffier
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición 1993 rep
  • Páginas 646
  • Editorial Van Nostrand Reinhold, New York
  • Fecha de publicación 1979
  • ISBN 9780831754785
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Escoffier - Le Guide Culinaire: the First Complete Translation Into English: the Complete Guide...

Escoffier - Le Guide Culinaire: the First Complete Translation Into English: the Complete Guide to the Art of modern Cookery

de Auguste Escoffier

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 26.39
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Mayflower Books, 1979. Hardcover. Acceptable. Disclaimer:Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 26.39
Envío gratuito a USA
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Le guide culinaire =: The complete guide to the art of modern cookery : the first complete translation into English

  • Usado
  • First
Estado
Usado - Collectible - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.01
EUR 3.76 enviando a USA

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Descripción:
Mayflower Books. Collectible - Good. First edition copy. Collectible - Good. Good dust jacket. Dust jacket price clipped. Front dust jacket flap curled. (cooking) [ISBN 0831754788]
Precio
EUR 33.01
EUR 3.76 enviando a USA
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Escoffier - Le Guide Culinaire: the First Complete Translation Into English: the Complete Guide to the Art of modern Cookery

de Cracknell, H. L.

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.74
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Van Nostrand Reinhold, 1979. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket in very good condition. Later printing. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. Previous owner name inked at outer edge text-block; Pages free of markings; Secure packaging for safe delivery.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 37.74
Envío gratuito a USA
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Escoffier - Le Guide Culinaire: the First Complete Translation Into English: the Complete Guide to the Art of modern Cookery

de Auguste Escoffier; Translator-H. L. Cracknell; Translator-R. J. Kaufmann

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 45.06
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Mayflower Books, 1979-03-01. Hardcover. Good.
Precio
EUR 45.06
Envío gratuito a USA
A. Escoffier Le Guide Culinaire The Complete Guide to the Art of Modern Cookery first translation...
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A. Escoffier Le Guide Culinaire The Complete Guide to the Art of Modern Cookery first translation into English in its entirety

de Auguste Escoffier

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Fine
Edición
First
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
Iowa City, Iowa, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 47.18
EUR 4.72 enviando a USA

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Descripción:
NY; Mayflower Books, 1979, first American Edition. Hardcover with dust jacket, both in fine condition. No markings, cleann text. Dust jacket spine is sun faded.
Crowded Closet is a nonprofit thrift store. All proceeds support world peace, relief and development through Mennonite Central Committee (MCC).
Precio
EUR 47.18
EUR 4.72 enviando a USA
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Escoffier - Le Guide Culinaire: the First Complete Translation Into English: the Complete Guide to the Art of modern Cookery

de Cracknell, H. L.

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 52.84
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Van Nostrand Reinhold, 1979. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket in acceptable condition. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. The dust jacket has been placed in protective mylar for preservation. Foxing visible on top of text block. The binding suffers moderate loosening due to age and wear, but remains secure and in-tact. Secure packaging for safe delivery.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 52.84
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Le Guide Culinaire

de Escoffier, Auguste

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
Binghamton, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 66.05
EUR 6.61 enviando a USA

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Descripción:
Mayflower Books, 1979. Hardcover. Very Good. 9x7x1. Prompt shipment, with tracking. we ship in CLEAN SECURE NEW boxes Cooking: Very Good Hardcover with slightly creased and chipped dust jacket, clean pages, Prompt shipping with tracking.
Precio
EUR 66.05
EUR 6.61 enviando a USA
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Back Roads to Far Towns: Basho's Oku-No-Hosomichi

de Basho; Corm, Sid; Susumu, Kamaike (Translators)

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  • Aceptable
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  • First
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Usado - Fine
Edición
First U.S. edition.
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
Iowa City, Iowa, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 70.77
EUR 4.72 enviando a USA

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Descripción:
NY; Ecco/Grossman publieshers, 1968, first U.S. edition. Hardcover with dust jacket in fine condition. English and Japanese text. Illustrated in color watercolored drawings by Hayakawa Ikutada. Map in back. Dust jacket sun fade on spine.
Crowded Closet is a nonprofit thrift store. All proceeds support world peace, relief and development through Mennonite Central Committee (MCC).
Precio
EUR 70.77
EUR 4.72 enviando a USA
Le Guide Culinaire

Le Guide Culinaire

de Escoffier, Auguste

  • Usado
Estado
Usado
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
Melbourne, Victoria, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 67.10
EUR 24.82 enviando a USA

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Descripción:
New York: Mayflower Books, 1979. Second-hand hardcover. Escoffier, Auguste. Le Guide Culinaire: the complete guide to the art of modern cookery. Mayflower Books: New York, 1979. 4to (255x190mm) dec dj, tan bds xxvi,646pp. (trans by HL Cracknell & RJ Kaufmann) VG/VG- dj spine lightly sunned; t.e trifle dusty;
Precio
EUR 67.10
EUR 24.82 enviando a USA
Le Guide Culinaire

Le Guide Culinaire

de A. / H . L / R. J. Escoffier, Cracknell & Kaufmann (trans.)

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good Condition
Edición
Later Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780831754785 / 0831754788
Cantidad disponible
1
Librería
Katoomba, New South Wales, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.66
EUR 12.12 enviando a USA

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Descripción:
Mayflower Books, 1982. Later Edition. Hardcover (Imitation Leather). Very Good Condition/No Dust Jacket. Size: A4 (300 x 210mm approx.). 646 pages. Text body is clean, and free from previous owner annotation, underlining and highlighting. Binding is tight, covers and spine fully intact. No foxing in this copy. Edges foxed and browned. Quantity Available: 1. Shipped Weight: 1-2 kilos. Category: Cooking, Wine & Dining; France; ISBN: 0831754788. ISBN/EAN: 9780831754785. All our pictures shown here are of the actual item, not stock photos. Inventory No: 34194. . 9780831754785 This book is extra heavy, and may involve extra shipping charges to some countries.
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EUR 77.66
EUR 12.12 enviando a USA