Ir al contenido

No hay imagen
No hay imagen

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook Tapa dura - 1974

de Culinary Arts Editors


Detalles

  • Título Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook
  • Autor Culinary Arts Editors
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición New Revised Edit
  • Páginas 974
  • Idioma ENG
  • Editorial Delair Pub Co, Chicago
  • Fecha de publicación June 1974
  • ISBN 9780832605024
Ir arriba
No hay imagen

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Culinary Arts Editors

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
4
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.58
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Dickson Publishing Co., John A. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 9.58
Envío gratuito a USA
Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Culinary Arts Editors

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.80
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Dickson Publishing Co., John A., 1974. Hardcover. Acceptable. Disclaimer:Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 9.80
Envío gratuito a USA
No hay imagen

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Culinary Arts Editors

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good - Cash
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
1
Librería
Bountiful, Utah, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.92
EUR 5.43 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Delair Pub Co, June 1974. Hardcover. Good - Cash. Orange cover with black dots. Cover slightly curved. General use wear, surface and edges rubbed. Corners bumped and show wear. Pages show reader wear. Gutter cracked between pages 336 and 337. Stock photos may not look exactly like the book.
Precio
EUR 9.92
EUR 5.43 enviando a USA
No hay imagen

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Culinary Arts Editors

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.95
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Delair Pub Co, 1974-06-01. Hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 14.95
Envío gratuito a USA
No hay imagen

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Culinary Arts Editors

  • Usado
Estado
Used - Acceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.97
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Delair Pub Co. Used - Acceptable. Acceptable condition. No Dust Jacket Deluxe edition. A readable, intact copy that may have noticeable tears and wear to the spine. All pages of text are present, but they may include extensive notes and highlighting or be heavily stained. Includes reading copy only books. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 16.97
EUR 3.77 enviando a USA
No hay imagen

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Culinary Arts Editors

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.85
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Delair Pub Co. Used - Good. Good condition. No Dust Jacket 1974 edition. Deluxe edition. (american cooking, menus, cookbooks) A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 18.85
EUR 3.77 enviando a USA
No hay imagen

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Editors, Culinary Arts

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Edición
New Revised Deluxe Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
1
Librería
Eunumclaw, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.29
EUR 6.61 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
US: Delair Pub Co, 1974. Delair Pub Co 1974 New Revised Deluxe Edition Very Good/Good+ DJ Light wear to leather like white and gold boards with black and orange design and lettering. Spine ends reinforced with bk-tape. Solid structure, Previous owner bk-plate inside cover. Thumb indexed. Color illustrated end papers, photo illustrated pages. 7+974+lxvi(index)+2 pages. 66 page index. Some foxing to page edges. Bright glossy dust jacket with minor soil, mended tears/chips with chiped spine ends protected in clear dust jacket cover. LARGE HEAVY ITEM 3.75 Pounds. . New Revised Deluxe Edition. Hardcover. Very Good/Good+ DJ. No Exp.
Precio
EUR 23.29
EUR 6.61 enviando a USA
No hay imagen

Culinary Arts Institute Encyclopedic Cookbook

de Ruth Berolzheimer

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Edición
Revised Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
1
Librería
Dalton Gardens, Idaho, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.52
EUR 2.60 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Culinary Arts Institute. Red Covers, Light Rub Wear On The Bottom Of The Colorful Colors, Top Of The Spine Has A Few Creases From Being Pulled From The Shelf. Binding Is Very Solid And Pages Are Clean. "10,000 Recipes, Food Facts And Ideas, 1,000 Photographs Many In Full Color And 30 Separate Cookbooks In One Massive Volume." . Good. Hardcover. Revised Edition. 1981.
Precio
EUR 24.52
EUR 2.60 enviando a USA
No hay imagen

CULINARY ARTS INSTITUTE ENCYCLOPEDIC COOKBOOK (encyclopedia cook book)

de CULINARY ARTS INSTITUTE..(BEROLZHEIMER,Ruth(ed)

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Edición
New Revised Ed
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
1
Librería
Durham, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.12
EUR 3.31 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Chicago: Culinary Arts Institute..;GROSSET & DUNLAP DIST. Good. 1948,1974. New Revised Ed. HARDCOVER. 6x9" 3"THICK. GOOD CONDITION.Solid,copy, bit wear at spine fold...several page tears expertly repaired..chip to last few words of Index. ; SILVER SPINE & COVER TITLES with orange fork & spoon ON white DELUXE EDITION HARD COVERS..Gold subject tab titles on black thumb finger indents to foredge text block. ; 974+66pg pages; Classic Meals. Recipes. Index.Thumb index to foredge. HARD COVERS. ..Cover States "Encyclopedic"..but other later eds say Encyclopedia.. ..cOLORFUL ENDPAPERS SHOW VARIOUS SMALL DISHES.. first chapter title page"2000 FACTS ABOUT FOOD"....Pages are well bound into text block. ..Book has 10 foredge tab indentations.. . Base of spineshows name "GROSSET & DUNLAP". .
Precio
EUR 32.12
EUR 3.31 enviando a USA
No hay imagen

Culinary Arts Institute Encyclopedic Cookbook

de Berolzheimer, Ruth, Editor

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Collectible, Fine
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780832605024 / 0832605026
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.07
EUR 4.72 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Simon & Schuster 1976, 1976. Hardcover. Collectible, Fine/Very Good. Royal octavo, hardcover, very thick book , fine, well-preserved copy in near fine yellow pictorial dj. Pictorial endpapers showing dips and crackers in color. New and revised seventh edition of 1948 original. Finger indexed. Outer pages edged in blue speckles. Complete on all matters related to cooking with illustrations. Over 1000 pages with meal planning, buying, preparation, storing, cooking, serving, 100's of step by step illustrations to show you how to create successful recipes.
Precio
EUR 33.07
EUR 4.72 enviando a USA