Ir al contenido

Michel Roux Sauces
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Michel Roux Sauces Tapa dura - 1996

de Michel Roux; Martin Brigdale (Photographer)


Información de la editorial

Michel Roux’s London restaurant, the Waterside Inn, consistently achieves Michelin’s three stars—the culinary world’s highest accolade.

Detalles

  • Título Michel Roux Sauces
  • Autor Michel Roux; Martin Brigdale (Photographer)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición [ Edition: First
  • Páginas 176
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Rizzoli International Publications, New York, New York, U.S.A.
  • Fecha de publicación September 15, 1996
  • ISBN 9780847819706 / 0847819701
  • Peso 2.01 libras (0.91 kg)
  • Dimensiones 10.57 x 8.26 x 0.86 pulgadas (26.85 x 20.98 x 2.18 cm)
  • Library of Congress subjects Sauces
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 96020167
  • Dewey Decimal Code 641.814

Reseñas en medios

"Michel Roux's Sauces is the quintessential guide to virtually any sauce recipe you can dream up. In fact, this revised and updated edition is quite possibly the only cookbook you'll ever need on the subject." ~MyGourmetConnection.com
 
"The beauty of this thorough and carefully considered book is that it demystifies and simplifies the sauce-making process, and puts a vast repertoire of culinary enhancements at even the most novice cook’s fingertips."  ~French Culture Web Newsletter
 
"In his new book, he presents recipes -- and terrific photographs -- of more than 200 sauces. Nothing takes two days; in classic recipes, he produces the same results in half the steps and half the time. But it's his inventions that thrill, for he's found ways to pep up your old favorites with sauces you never dreamed of."  ~Head Butler on HuffintonPost.com

"I mean this man is a genius! A true great."  ~Dish'sDish.com
 
"Over 200 recipes—and the kind of tips that only come with Chef Roux’s seasoned experience—make this an invaluable resource to chefs in French cuisine and beyond..."  ~StarChefs.com

"If the idea of mastering sauces make you feel insecure, facing the demon will help you become a more confident home cook."  ~CityCook.com

Acerca del autor

Michel Roux's London restaurant, the Waterside Inn, consistently achieves Michelin's three stars--the culinary world's highest accolade.
Ir arriba
Sauces: Sweet and Savoury, Classic and New
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces: Sweet and Savoury, Classic and New

de Roux OBE, Michel & Whiteman, Kate & Brigdale, Martin

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used; Very Good
Edición
01
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
1
Librería
Milton Keynes , Buckinghamshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.63
EUR 13.17 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Rizzoli International Publications. 01. Hardcover. Used; Very Good. Simply Brit – welcome to our online used book store, where affordability meets great quality. Dive into a world of captivating reads without breaking the bank. We take pride in offering a wide selection of used books, from classics to hidden gems, ensuring there’s something for every literary palate. All orders are shipped within 24 hours and our lightning fast-delivery within 48 hours coupled with our prompt customer service ensures a smooth journey from ordering to delivery. Discover the joy of reading with us, your trusted source for affordable books that do not compromise on quality. 10/01/1996
Precio
EUR 4.63
EUR 13.17 enviando a USA
Sauces: Sweet and Savoury, Classic and New

Sauces: Sweet and Savoury, Classic and New

de Brigdale, Martin

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.82
EUR 10.27 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 4.82
EUR 10.27 enviando a USA
Michel Roux Sauces

Michel Roux Sauces

de Roux, Michel

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.29
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Rizzoli, 1996. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.29
Envío gratuito a USA
Michel Roux Sauces

Michel Roux Sauces

de Roux, Michel

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
3
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.29
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Rizzoli, 1996. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.29
Envío gratuito a USA
Sauces: Sweet and Savory, Classic and New
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces: Sweet and Savory, Classic and New

de Roux, Michel

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
1
Librería
Minneapolis, Minnesota, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.97
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Rizzoli International Publications. Used - Very Good. May have light to moderate shelf wear and/or a remainder mark. Complete. Clean pages.
Precio
EUR 7.97
EUR 3.77 enviando a USA
Michel Roux Sauces
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Michel Roux Sauces

de Roux, Michel

  • Nuevo
Estado
Nuevo
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
2
Librería
LONG BEACH, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.95
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New. Spend Less, Read More.
Precio
EUR 15.95
EUR 3.77 enviando a USA
Michel Roux Sauces
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Michel Roux Sauces

de Michel Roux

  • Usado
  • Aceptable
Estado
Usado - Aceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
1
Librería
Cary, North Carolina, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.57
EUR 4.01 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Fine.
Precio
EUR 23.57
EUR 4.01 enviando a USA
Michel Roux Sauces
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Michel Roux Sauces

de Michel Roux

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used:Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.88
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Rizzoli, 1996-09-15. Hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 25.88
Envío gratuito a USA
Sauces: Sweet and Savory, Classic and New
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces: Sweet and Savory, Classic and New

de Roux, Michel; Whiteman, Kate

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
1
Librería
New Port Richey, Florida, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.40
EUR 4.72 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Rizzoli Intl Pubns, 1996. Cloth. Fine/Near Very Fine. 4to - over 9¾" - 12" tall. Brigdale, Martin. Very large book, fine red cloth, black lettering very fine on spine, yellow inside covers and adjacent end papers, ink first name at top of first front end paper, 176 glossy heavy pages, color throughout. DJ glossy with close-up color photo of fish and spaghetti dish and green sauce on front, small color photo at top front, color photo on back. DJ has tiny brown spot at top front middle edge. Near Very Fine DJ/Very Fine book.
Precio
EUR 27.40
EUR 4.72 enviando a USA
Michel Roux Sauces
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Michel Roux Sauces

de Roux, Michel

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780847819706 / 0847819701
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 30.91
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 30.91
Envío gratuito a USA