Descripción:
Boca Raton, Florida, U.S.A.: CRC Pr I Llc, 1987. Book. Good. Hardcover. 275 pages. No jacket. prev. owners stamp neatly inside the cover. Sound reading copy with unmarked text. light faint marking at the bottom of the front edge and the first several pages had the bottom corners turned over. Includes detailed charts, tables, graphs. h5.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Objective Methods in Food Quality Assessment Tapa dura - 1987 - 1st Edición
de John G. Kapsalis
Detalles
- Título Objective Methods in Food Quality Assessment
- Autor John G. Kapsalis
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 1st
- Edición 1
- Editorial CRC Press, Boca Raton, Florida
- Fecha de publicación 1987
- ISBN 9780849355493
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Objective Methods in Food Quality Assessment
de Kapsalis, John G.
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780849355493 / 0849355494
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Niagara Falls, New York, United States
- Precio
-
EUR 24.50Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 24.50
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Objective Methods In Food Quality Assessment
de John G. Kapsalis
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780849355493 / 0849355494
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 34.30Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
CRC Press, 1986-12-31. Hardcover. Good.
Precio
EUR 34.30
Envío gratuito a USA