Descripción:
Bloomsbury Academic, 2012. Hardcover. New. 256 pages. 10.00x7.00x0.75 inches.
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A Cultural History of Food in the Renaissance Tapa dura - 2014
de Ken Albala (Editor)
Detalles
- Título A Cultural History of Food in the Renaissance
- Autor Ken Albala (Editor)
- Encuadernación Tapa dura
- Páginas 256
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Bloomsbury Publishing PLC
- Fecha de publicación 2014
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780857850256 / 0857850253
- Peso 1.34 libras (0.61 kg)
- Dimensiones 9.61 x 6.69 x 0.63 pulgadas (24.41 x 16.99 x 1.60 cm)
- Library of Congress subjects Food habits - History, Food - Social aspects - History
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2011053238
- Dewey Decimal Code 394.12
Más ejemplares
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A Cultural History of Food in the Renaissance
de Albala Ken
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780857850256 / 0857850253
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 132.76EUR 12.03 enviando a USA
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A Cultural History of Food in the Renaissance
de Ken Albala
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780857850256 / 0857850253
- Cantidad disponible
- 10
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
- Precio
-
EUR 150.60EUR 11.97 enviando a USA
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Descripción:
Hardback. New. "A Cultural History of Food presents an authoritative survey from ancient times to the present. This set of six volumes covers nearly 3,000 years of food and its physical, spiritual, social and cultural dimensions."--
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