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A Cultural History of Food in the Renaissance
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A Cultural History of Food in the Renaissance Tapa dura - 2014

de Ken Albala (Editor)


Detalles

  • Título A Cultural History of Food in the Renaissance
  • Autor Ken Albala (Editor)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Páginas 256
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Bloomsbury Publishing PLC
  • Fecha de publicación 2014
  • Ilustrado
  • ISBN 9780857850256 / 0857850253
  • Peso 1.34 libras (0.61 kg)
  • Dimensiones 9.61 x 6.69 x 0.63 pulgadas (24.41 x 16.99 x 1.60 cm)
  • Library of Congress subjects Food habits - History, Food - Social aspects - History
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2011053238
  • Dewey Decimal Code 394.12

Acerca del autor

Ken Albala is Professor of History at the University of the Pacific, USA and author of many books, including Eating Right in the Renaissance; Food in Early Modern Europe; The Banquet: Dining in the Great Courts of Late Renaissance Europe; Beans: A History; and The Lost Art of Real Cooking. He is editor of Food Cultures of the World Encyclopedia and coeditor of the journal, Food, Culture & Society.
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Más ejemplares

A Cultural History of Food in the Renaissance
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A Cultural History of Food in the Renaissance

de Albala Ken

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780857850256 / 0857850253
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 132.76
EUR 12.03 enviando a USA

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Descripción:
Bloomsbury Academic, 2012. Hardcover. New. 256 pages. 10.00x7.00x0.75 inches.
Precio
EUR 132.76
EUR 12.03 enviando a USA
A Cultural History of Food in the Renaissance

A Cultural History of Food in the Renaissance

de Ken Albala

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780857850256 / 0857850253
Cantidad disponible
10
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 150.60
EUR 11.97 enviando a USA

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Descripción:
Hardback. New. "A Cultural History of Food presents an authoritative survey from ancient times to the present. This set of six volumes covers nearly 3,000 years of food and its physical, spiritual, social and cultural dimensions."--
Precio
EUR 150.60
EUR 11.97 enviando a USA