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Making the most of chicken, poultry & game (Robert Carrier's kitchen) Tapa dura - 1985

de Robert Carrier


Detalles

  • Título Making the most of chicken, poultry & game (Robert Carrier's kitchen)
  • Autor Robert Carrier
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Idioma ENG
  • Editorial Marshall Cavendish, London
  • Fecha de publicación 1985
  • ISBN 9780863072666
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Making the most of chicken, poultry & game (Robert Carrier's kitchen)

Making the most of chicken, poultry & game (Robert Carrier's kitchen)

de ROBERT CARRIER

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780863072666 / 0863072666
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 1.93
EUR 10.19 enviando a USA

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Descripción:
Paperback. Very Good.
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Making the Most of Chicken, Poultry & Game Robert Carrier's Kitchen

Making the Most of Chicken, Poultry & Game Robert Carrier's Kitchen

de Carrier, Robert

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Muy bueno
Edición
Assumed First Edtion
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780863072666 / 0863072666
Cantidad disponible
1
Librería
Albuquerque, New Mexico, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 9.33
EUR 4.90 enviando a USA

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Descripción:
New York London: Marshall Cavendish, 1985. Assumed First Edtion . Hard Back. Very Good. 9" X 11 3/4. 112 Pages Indexed. This book is full of ideas for alll occasions, from a simple snack to a dish impressive enough for the grandest dinner. Chicken is one of least expensive meats and it is simple to dress up chicken for a special occasion. Try roasting it with tarragon butter, then adding a brandy or cream sauce. Turkey is thought of as a spoecial-occasion dish. Here is a Christmas Turkey with the skin crisp and golden brown, and the meat tender and juicy. Duck, guinea and goose are not often cooked but any them make superb dinner-party dishes, while roast goose has long been considered a traditional Christmas dish in Eastern Europe. So why not ring the changes once in a while, and stuff a goose with sausage-meat, prunes and apples, casserole guinea fowl with pears, or pan-fried duck breasts with a black currant glaze. Game used to be regarded as a luxury reserved for the favoured few, but now… Leer más
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'MAKING THE MOST OF CHICKEN, POULTRY & GAME (ROBERT CARRIER'S KITCHEN)'

de Robert Carrier

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780863072666 / 0863072666
Cantidad disponible
1
Librería
Foley, Alabama, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.02
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Marshall Cavendish, 1985-01-01. Paperback. Like New. 11x9x0. Slight edge wear
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EUR 11.02
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Making the most of chicken, poultry & game (Robert Carrier's kitchen)

de Robert Carrier

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780863072666 / 0863072666
Cantidad disponible
1
Librería
Morangis, France
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.05
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Descripción:
Marshall Cavendish, 1985. Paperback. Good. Slight signs of wear on the cover. Different cover. Edition 1985. Ammareal gives back up to 15% of this book's net price to charity organizations.
Precio
EUR 21.05
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