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Planning and Control for Food and Beverage Operations
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Planning and Control for Food and Beverage Operations Tapa dura - 2004

de Ninemeier, Jack D.


Detalles

  • Título Planning and Control for Food and Beverage Operations
  • Autor Ninemeier, Jack D.
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición [ Edition: sixth
  • Páginas 490
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Educational Institute of American Hotel & Mot
  • Fecha de publicación November 30, 2004
  • Ilustrado
  • ISBN 9780866122627 / 0866122621
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2006272590
  • Dewey Decimal Code 647.950
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Planning and Control for Food and Beverage Operations
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Planning and Control for Food and Beverage Operations

de Ninemeier, Jack D

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.67
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 4.67
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Planning and Control for Food and Beverage Operations

de Ninemeier, Jack D

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.61
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.61
Envío gratuito a USA
Planning And Control For Food And Beverage Operations
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Planning And Control For Food And Beverage Operations

de Ninemeier

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good Condition
Edición
Sixth Edition
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Burgin, Kentucky, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.43
EUR 5.93 enviando a USA

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Lodging Association, 2004. Sixth Edition. Softcover. Good Condition/No Dust Jacket. Used good condition. Pages contain highlighting. Cover shows minimal signs of wear. Spine of book has stickers. Binding is tight. 490 pages. Quantity Available: 1. Shipped Weight: Under 1 kilo. ISBN: 0866122621. ISBN/EAN: 9780866122627. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1561019178. . 9780866122627
Precio
EUR 6.43
EUR 5.93 enviando a USA
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Planning and Control for Food and Beverage Operations

de Jack D. Ninemeier

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.43
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association, 2004. Paperback. Acceptable. Disclaimer:A readable copy. All pages are intact, and the cover is intact. Pages can include considerable notes-in pen or highlighter-but the notes cannot obscure the text.
Precio
EUR 7.43
Envío gratuito a USA
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Planning and Control for Food and Beverage Operations

de Jack D. Ninemeier

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
4
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.43
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association, 2004. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.43
Envío gratuito a USA
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de Ninemeier, Jack D.

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 37.53
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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 37.53
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