Descripción:
Rodale Books. Used - Good. A sound copy with only light wear. Overall a solid copy at a great price!
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking Tapa dura - 1998
de Alain Sailhac; N. Y. French Culinary Institute; Jacques Pepin
Detalles
- Título The French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking
- Autor Alain Sailhac; N. Y. French Culinary Institute; Jacques Pepin
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Edition
- Páginas 314
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Rodale Books, Emmaus, Pennsylvania, U.S.A.
- Fecha de publicación 1998
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780875964409 / 0875964400
- Peso 2.2 libras (1.00 kg)
- Dimensiones 9.45 x 8 x 0.93 pulgadas (24.00 x 20.32 x 2.36 cm)
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 97048758
- Dewey Decimal Code 641.594
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking, From America's Foremost French Chefs
de Alain Sailhac, Jacques Pepin, Andre Soltner, Jacques Torres, French Culinary Institute
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Waltham, Massachusetts, United States
- Precio
-
EUR 2.33EUR 2.80 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 2.33
EUR 2.80
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking, From America's Foremost French Chefs
de Alain Sailhac
- Usado
- Estado
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Annandale, New Jersey, United States
- Precio
-
EUR 3.35EUR 3.73 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
UsedGood. Fast shipping and order satisfaction guaranteed. A portion of your purchase benefits charities, First Aid and Fire Stations!
Precio
EUR 3.35
EUR 3.73
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking
de Alain Sailhac
- Usado
- Estado
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Imperial, Missouri, United States
- Precio
-
EUR 4.81Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Precio
EUR 4.81
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking
de Alain Sailhac
- Usado
- Estado
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Lynden, Washington, United States
- Precio
-
EUR 5.09Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
UsedGood. Book is in good condition and may contain underlining or highlighting and minimal wear. The book can also include library labels. May not contain miscellaneous items (toys, dvds, etc). We offer 100% money back guarantee and fast customer support.
Precio
EUR 5.09
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking, From America's Foremost French Chefs
de Alain Sailhac; Jacques Pepin; Andre Soltner; Jacques Torres; French Culinary Institute; Maria Robledo [Photographer]
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
Memphis, Tennessee, United States
- Precio
-
EUR 5.18Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Rodale Books, 1998-08-15. Hardcover. Good. 9x7x0.
Precio
EUR 5.18
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking
de Alain Sailhac
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Aceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Kingwood, Texas, United States
- Precio
-
EUR 5.22Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Rodale Books, 1998-08-15. hardcover. Acceptable. 8x1x9.
Precio
EUR 5.22
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking
de Alain Sailhac
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Kingwood, Texas, United States
- Precio
-
EUR 5.22Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Rodale Books, 1998-08-15. hardcover. Good. 8x1x9.
Precio
EUR 5.22
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking, From America's Foremost French Chefs
de Alain Sailhac; Jacques Pepin; Andre Soltner; Jacques Torres; French Culinary Institute; Maria Robledo [Photographer]
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 4
- Librería
-
Houston, Texas, United States
- Precio
-
EUR 5.24Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Rodale Books, 1998-08-15. Hardcover. Good. 9x7x0.
Precio
EUR 5.24
Envío gratuito a USA
The French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking
de Sailhac, Alain; French Culinary Institute, N. Y.; Pepin, Jacques
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 5.66Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Rodale Books, 1998. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.66
Envío gratuito a USA
French Culinary Institute's Salute to Healthy Cooking
de French Culinary Institute Staff; Alain Sailhac; Andre Soltner; Jacques Pepin; Jacques Torres
- Usado
- as new
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780875964409 / 0875964400
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 5.66Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale, 1998. Hardcover. As New. Disclaimer:Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.66
Envío gratuito a USA