Ir al contenido

The Roman Cookery of Apicius
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Roman Cookery of Apicius Tapa dura - 1984

de Edwards, John


Detalles

  • Título The Roman Cookery of Apicius
  • Autor Edwards, John
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Páginas 322
  • Editorial Rodale Pr, Point Roberts, WA
  • Fecha de publicación September 1984
  • ISBN 9780881790085
Ir arriba

Más ejemplares

THE ROMAN COOKERY OF APICIUS:  A Treasury of Gourmet Recipes and Herbal Cookery Translated and...
Más fotos

THE ROMAN COOKERY OF APICIUS: A Treasury of Gourmet Recipes and Herbal Cookery Translated and Adapted for the Modern Kitchen

de EDWARDS, John

  • Usado
  • near fine
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Near Fine
Edición
1st
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780881790085 / 0881790087
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, Canada
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.73
EUR 6.53 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Vancouver BC: Hartley & Marks, Publishers., 1984. (CAD) Presumed First Edition No markings, about Fine in price-clipped Good (-) only Dj with several edge faults and tears, chip to top edge of rear panel; DJis in mylar sleeve. Tan cloth, black cloth spine, xxx, 322pp, index. B&W frontispiece from Roman manuscript; B&W drawings of Roman utensils. Apicius was the first century author of DE RE COQUINARIA (On Cookery). There are three different translations of this book in English. Edwards' book is the most accessible and gives "cookable" versions of 360 recipes.THe book is organized with Apicius' text on the verso pages and the adapted recipes on the recto pages. Edwards has cooked and tested each of the recipes, many of them in his course on Classical Roman Cookery. Understandably, there are a few substitutions to some of the ingredients--for example, ginger or fennel for the uncommon "lasar" seasoning; fish stock for l"garum" (iquamen).… Leer más
Precio
EUR 17.73
EUR 6.53 enviando a USA
The Roman Cookery of Apicius: A Treasury of Gourmet Recipes & Herbal Cookery
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Roman Cookery of Apicius: A Treasury of Gourmet Recipes & Herbal Cookery

de John Edwards

  • Usado
  • Bien
Estado
Usado - Bien
ISBN 10 / ISBN 13
9780881790085 / 0881790087
Cantidad disponible
1
Librería
Berkeley, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.68
EUR 5.14 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Hartley & Marks, 1984. Hard cover. Good/Good. Jacket is rubbed and worn along edges with three small closed tears, one on top edge and two on bottom edge of jacket front cover. Very light foxing along inner edges of jacket. Cover corners are lightly worn. Spine is tanned along edges. Spine is lightly bumped, but binding is tight. Light foxing on top edge of text block, not visible on pages. Pages themselves are clean and unmarked.
Precio
EUR 18.68
EUR 5.14 enviando a USA
The Roman Cookery of Apicius
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Roman Cookery of Apicius

de Edwards, John

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - NF/NF
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780881790085 / 0881790087
Cantidad disponible
1
Librería
murrieta, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.41
EUR 4.67 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Rodale Pr. NF/NF. 1984. First Edition. Hardcover. 0881790087 . 9.3 X 6.6 X 1.1 inches; 322 p. .
Precio
EUR 22.41
EUR 4.67 enviando a USA
The Roman Cookery of Apicius
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Roman Cookery of Apicius

de Edwards, John

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780881790085 / 0881790087
Cantidad disponible
1
Librería
Medford, Oregon, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.35
EUR 5.60 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Point Roberts WA: Hartley & Marks, 1984. Hardcover. Fine/Very Good. Orange hardback with black spine. Gold print on spine. Page edges a bit dirty. Pages tight; clean/unmarked. 322 pages. Minor scuffing/scratching/general shelf wear to DJ. DJ not priced clipped ($19.95). "A Treasury of Gourmet Recipes & Herbal Cookery. Translated and Adapted for the Modern Kitchen." Close to As New condition. Size: 8vo - over 7¾" - 9¾" tall
Precio
EUR 23.35
EUR 5.60 enviando a USA
The Roman Cookery of Apicius - A Treasury of Gourmet Recipes & Herbal Cookery Translated and...
Más fotos

The Roman Cookery of Apicius - A Treasury of Gourmet Recipes & Herbal Cookery Translated and Adapted for the Modern Kitchen

de Apicius (and John Edwards)

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Aceptable
Edición
First Edition, First Printing.
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780881790085 / 0881790087
Cantidad disponible
1
Librería
Stanley, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.35
EUR 4.20 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Hartley & Marks, 1984. Book. Fine. Hardcover. First Edition, First Printing.. First Edition in clean unclipped dust jacket. Clean golden cloth boards with black cloth spine, unchipped gold lettering on spine. No bumping, fading or wear. Binding is tight and square, pages and edges are clean. Clean endpapers - no names, writing or marks. Illustrated with black & white drawings. 322 pages with index. Clean jacket is not price clipped, no chips, very slight wear at top spine edge; enclosed in new archival quality removable mylar cover..
Precio
EUR 23.35
EUR 4.20 enviando a USA
The Roman Cookery of Apicius
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Roman Cookery of Apicius

de John Edwards

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780881790085 / 0881790087
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.95
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Rodale Pr, 1984-09. Hardcover. Good.
Precio
EUR 27.95
Envío gratuito a USA
The Roman Cookery of Apicius
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Roman Cookery of Apicius

de Edwards, John

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780881790085 / 0881790087
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 60.40
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 60.40
Envío gratuito a USA
The Roman Cookery of Apicius
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Roman Cookery of Apicius

de Edwards, John

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780881790085 / 0881790087
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 113.58
EUR 5.09 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Rodale Pr, 1984-09-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 113.58
EUR 5.09 enviando a USA