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Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit,
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Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison Tapa blanda - 1986

de John J. Mettler


Información de la editorial

This guide takes the mystery out of butchering, covering everything you need to know to produce your own expert cuts of beef, venison, pork, lamb, poultry, and small game. John J. Mettler Jr. provides easy-to-follow instructions that walk you through every step of the slaughtering and butchering process, as well as plenty of advice on everything from how to dress game in a field to salting, smoking, and curing techniques. You'll soon be enjoying the satisfyingly superior flavors that come with butchering your own meat.

Descripción de contraportada

This is the book for anyone who hunts, farms, or buys large quantities of meat. The author takes the mystery out of slaughtering and butchering everything from beef and veal, to venison, pork, and lamb. The text is clear and easy-to-follow. Combined with 130 detailed illustrations by Elayne Sears, the reader is provided with complete, step-by-step instructions.

Here is everything you need to know:

-- At what age to butcher an animal

-- How to kill, skin, slaughter, and butcher

-- How to dress out game in a field

-- Salting, smoking, and preserving

-- Tools, equipment, the setup

-- More than thirty recipes using all kinds of meat

Detalles

  • Título Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison
  • Autor John J. Mettler
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Edición First Edition
  • Páginas 208
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Storey Publishing, U.S.A.
  • Fecha de publicación 1986-01-10
  • Ilustrado
  • Features Glossary, Illustrated, Index
  • ISBN 9780882663913 / 0882663917
  • Peso 0.75 libras (0.34 kg)
  • Dimensiones 8.96 x 6.04 x 0.55 pulgadas (22.76 x 15.34 x 1.40 cm)
  • Library of Congress subjects Slaughtering and slaughter-houses
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2003045843
  • Dewey Decimal Code 664.9
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Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison
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Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison

de Mettler, John J

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
1
Librería
Chickamauga, Georgia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.44
EUR 4.71 enviando a USA

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Descripción:
Storey Publishing, LLC, 1986-01-10. Paperback. Very Good. 8x5x0. VERY GOOD USED CONDITION-MAY HAVE SLIGHT CLASSROOM WEAR
Precio
EUR 9.44
EUR 4.71 enviando a USA
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de Mettler, John J

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
1
Librería
Dacula, Georgia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.44
EUR 5.00 enviando a USA

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Descripción:
Storey Publishing, LLC, 1986-01-09. paperback. Very Good. 6x0x9. Nice book with light wear.
Precio
EUR 9.44
EUR 5.00 enviando a USA
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Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison

de Mettler, John J

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
680
Librería
Fairfax Station, Virginia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.62
EUR 3.77 enviando a USA

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Descripción:
Storey Publishing, LLC, 1986-01-10. Paperback. New.
Precio
EUR 10.62
EUR 3.77 enviando a USA
Basic Butchering of Livestock & Game Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry,  Rabbit, Venison
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Basic Butchering of Livestock & Game Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison

de Mettler, John J.

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good+
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
1
Librería
Farmington Hills, Michigan, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.63
EUR 5.43 enviando a USA

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Descripción:
Storey Publishing, LLC. Very Good+. 1986. Paperback. 0882663917 . 9.0 X 6.0 X 0.6 inches .
Precio
EUR 10.63
EUR 5.43 enviando a USA
Basic Butchering of Livestock & Game
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Basic Butchering of Livestock & Game

de John J. Mettler

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used: Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.65
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Storey Publishing, LLC, 1986-01-10. Paperback. Used: Good.
Precio
EUR 12.65
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Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison

de Mettler, John J

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Like New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
680
Librería
Fairfax Station, Virginia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.28
EUR 3.77 enviando a USA

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Descripción:
Storey Publishing, LLC, 1986-01-10. Paperback. Like New.
Precio
EUR 13.28
EUR 3.77 enviando a USA
BASIC BUTCHERING OF LIVESTOCK & GAME

BASIC BUTCHERING OF LIVESTOCK & GAME

de Mettler, Jr., D.V.M., John J.

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Edición
Later printing
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
1
Librería
Silver City, New Mexico, United States
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Precio
EUR 14.17
EUR 4.72 enviando a USA

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Descripción:
Pownal, VT: Storey Publications, 1991. Later printing. Paperback. Very Good. 6 x 9, 206 pgs, index, glossary, b&w illustrations. Takes the mystery out of butchering - what age to butcher, how to do it, salting, smoking, tools, recipes and more. For all sorts of livestock and game.
Precio
EUR 14.17
EUR 4.72 enviando a USA
Basic Butchering of Livestock & Game
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Basic Butchering of Livestock & Game

de John J. Mettler

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used:Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.29
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Storey Publishing, LLC, 1986-01-10. Paperback. Used:Good.
Precio
EUR 15.29
Envío gratuito a USA
Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison
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Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison

de Mettler, John J.

  • Usado
Estado
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
1
Librería
Bensalem, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.09
Envío gratuito a USA

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Descripción:
UsedVeryGood. Minor shelf wear
Precio
EUR 20.09
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Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison
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Basic Butchering of Livestock & Game: Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison

de Mettler, John J.

  • Usado
Estado
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780882663913 / 0882663917
Cantidad disponible
1
Librería
Bensalem, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.09
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Descripción:
UsedVeryGood. signs of little wear on the cover.
Precio
EUR 20.09
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