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Art of Cooking Tapa dura - 1987

de Arnold Zabert; Verlag


Detalles

  • Título Art of Cooking
  • Autor Arnold Zabert; Verlag
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First
  • Páginas 286
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial HP Books, Los Angeles, California, U.S.A.
  • Fecha de publicación January 1, 1987
  • ISBN 9780895863768 / 0895863766
  • Peso 4.34 libras (1.97 kg)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 86081350
  • Dewey Decimal Code 641.5
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The Art Of Cooking: Preparing and Presenting Fine Food by Arnold Zabert (1987) Hardcover

de Arnold Zabert

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2.89
EUR 2.80 enviando a USA

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Descripción:
HP Books, 1/1/1987 12:00:01 AM. hardcover. Good. 1.1000 in x 11.8000 in x 9.2000 in.
Precio
EUR 2.89
EUR 2.80 enviando a USA
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The Art of Cooking : Preparing and Presenting Fine Food

de Zabert, Arnold, Verlag

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.67
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Penguin Publishing Group. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 4.67
Envío gratuito a USA
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The Art of Cooking : Preparing and Presenting Fine Food

de Zabert, Arnold, Verlag

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.02
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Penguin Publishing Group. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.02
Envío gratuito a USA
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The Art of Cooking : Preparing and Presenting Fine Food

de Zabert, Arnold, Verlag

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.02
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Penguin Publishing Group. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.02
Envío gratuito a USA
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The Art of Cooking : Preparing and Presenting Fine Food

de Zabert, Arnold, Verlag

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.02
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Penguin Publishing Group. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.02
Envío gratuito a USA
The Art of Cooking : Preparing and Presenting Fine Food

The Art of Cooking : Preparing and Presenting Fine Food

de Arnold Zabert; Verlag

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.62
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Penguin Publishing Group, 1987. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.62
Envío gratuito a USA
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The Art Of Cooking: Preparing and Presenting Fine Food by Arnold Zabert (1987) Hardcover

de Arnold Zabert

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.53
EUR 3.73 enviando a USA

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Descripción:
HP Books. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 8.53
EUR 3.73 enviando a USA
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The Art of Cooking: Preparing and Presenting Fine Food

de Zabert, Arnold;International Cookbook Services

  • Usado
  • as new
  • Tapa dura
Estado
As New
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
post falls, Idaho, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.96
EUR 5.13 enviando a USA

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Descripción:
Los Angeles, California, U.S.A.: Hp Books, 1986. Oversized 286pp including index Over 1000 color photographs and hundreds of tips Over 2,000 ideas for recipes and variations Because of the size of this book-DOMESTIC ORDERS ONLY and only regular mailing is available. Glossy Hardback. As New/Near Fine.
Precio
EUR 13.96
EUR 5.13 enviando a USA
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The Art of Cooking Preparing and Presenting Fine Food

de Zabert, Arnold

  • Usado
  • near fine
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Near Fine
Edición
1st Edition 1st Printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.01
EUR 4.67 enviando a USA

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Descripción:
Tucson AZ: HP Books, 1986, First Printing, 1986. 1st Edition 1st Printing. Hardcover. Near Fine/Very Good. Folio, hardcover, near fine in VG dj. Originally published as Kochen: Die neue grobe Schule. Marvelous photography by Zabert a food photographer. Glossy photo bds, 286pp, index. 1000 color photos, step-by-step guide, finished dishes, food ideas, techniques. This book takes a very visual approach to cooking, in that nearly all the ideas and variations are photographically presented. The photographs are of a high standard and the book is still a pleasure to look at even after almost 20 years (It was first published in Germany in 1984).
Precio
EUR 14.01
EUR 4.67 enviando a USA
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The Art Of Cooking: Preparing and Presenting Fine Food by Arnold Zabert (1987) Hardcover

de Arnold Zabert

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
New
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780895863768 / 0895863766
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.63
EUR 5.09 enviando a USA

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Descripción:
HP Books, 1987-01-01. Hardcover. New. In shrink wrap.
Precio
EUR 18.63
EUR 5.09 enviando a USA