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Successful Catering: Managing the Catering Operation for Maximum Profit
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Successful Catering: Managing the Catering Operation for Maximum Profit Tapa blanda - 2002

de Sony Bode


Primera línea

Whether you plan to cater small intimate affairs every day, or huge extravaganzas for thousands of people once a year, the profit margin potential in the catering business is extremely high.

Detalles

  • Título Successful Catering: Managing the Catering Operation for Maximum Profit
  • Autor Sony Bode
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Edición illustrated edit
  • Páginas 144
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Atlantic Publishing Company (FL), Ocala, FL
  • Fecha de publicación September 2, 2002
  • Ilustrado
  • Features Illustrated, Index, Table of Contents
  • ISBN 9780910627221 / 0910627223
  • Peso 0.43 libras (0.20 kg)
  • Dimensiones 8.18 x 5.34 x 0.39 pulgadas (20.78 x 13.56 x 0.99 cm)
  • Library of Congress subjects Caterers and catering - Management
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2002013542
  • Dewey Decimal Code 642.4
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The Food Service Professionals Guide To Successful Catering: Managing the Catering Operation for...

The Food Service Professionals Guide To Successful Catering: Managing the Catering Operation for Maximum Profit

de Bode, Sony

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.77
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Atlantic Publishing Group Inc., 2003. Paperback. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 5.77
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de Bode, Sony

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
3
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.77
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Descripción:
Atlantic Publishing Group Inc., 2003. Paperback. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.77
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The Food Service Professionals Guide To Successful Catering: Managing the Catering Operation for Maximum Profit

de Bode, Sony

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
4
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.77
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Atlantic Publishing Group Inc., 2003. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.77
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The Food Service Professionals Guide To Successful Catering: Managing the Catering Operation for...

The Food Service Professionals Guide To Successful Catering: Managing the Catering Operation for Maximum Profit

de Bode, Sony

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.77
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Atlantic Publishing Group Inc., 2003. Paperback. Acceptable. Former library book; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 5.77
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de Bode, Sony

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
1
Librería
Interlochen, Michigan, United States
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Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.78
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UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Precio
EUR 5.78
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Successful Catering : Managing the Catering Operation for Maximum Profit
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de Bode, Sony

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.26
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Atlantic Publishing Group, Inc. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.26
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de Bode, Sony

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.33
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Descripción:
Atlantic Publishing Group, Inc. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.33
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The Food Service Professional Guide to Successful Catering: Managing the Catering Opeation for...
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The Food Service Professional Guide to Successful Catering: Managing the Catering Opeation for Maximum Profit (The Food Service Professional Guide to, 12) (The Food Service Professionals Guide To)

de Sony Bode

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used: Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.44
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Descripción:
Atlantic Publishing Company (FL), 2002-09-02. Paperback. Used: Good.
Precio
EUR 6.44
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The Food Service Professionals Guide To Successful Catering: Managing the Catering Operation for...
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The Food Service Professionals Guide To Successful Catering: Managing the Catering Operation for Maximum Profit

de Bode, Sony

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
1
Librería
Houston, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.26
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Descripción:
Atlantic Publishing Group Inc, 2003-01-12. paperback. New. 6x0x8.
Precio
EUR 11.26
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The Food Service Professional Guide to Successful Catering: Managing the Catering Opeation for...
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The Food Service Professional Guide to Successful Catering: Managing the Catering Opeation for Maximum Profit (The Food Service Professional Guide to, 12) (The Food Service Professionals Guide To)

de Sony Bode

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used:Good
Edición
illustrated edition
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627221 / 0910627223
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.51
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Descripción:
Atlantic Publishing Company (FL), 2002-09-02. illustrated edition. Paperback. Used:Good.
Precio
EUR 13.51
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