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Starting a small restaurant: A guide to excellence in the purveying of public
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Starting a small restaurant: A guide to excellence in the purveying of public victuals Unknown - 1978

de Daniel Miller


Detalles

  • Título Starting a small restaurant: A guide to excellence in the purveying of public victuals
  • Autor Daniel Miller
  • Encuadernación unknown
  • Editorial distributed by Independent Publishers Group]
  • Fecha de publicación 1978
  • ISBN 9780916782153
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Starting a Small Restaurant: A Guide to Excellence in the Purveying of Public Victuals

de Miller, Daniel

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780916782153 / 0916782158
Cantidad disponible
1
Librería
Tolar, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.96
EUR 4.42 enviando a USA

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Descripción:
Harvard Common Press, 1978. A guide to excellence in the purveying of public victuals. Yellow boards have faint wear, spine is sunned. Pages are clean & text is free from markings. All pages secure in binding.. Hard Cover. Good/No Jacket. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
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