Descripción:
Harvard Common Press, 1978. A guide to excellence in the purveying of public victuals. Yellow boards have faint wear, spine is sunned. Pages are clean & text is free from markings. All pages secure in binding.. Hard Cover. Good/No Jacket. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Starting a small restaurant: A guide to excellence in the purveying of public victuals Unknown - 1978
de Daniel Miller
Detalles
- Título Starting a small restaurant: A guide to excellence in the purveying of public victuals
- Autor Daniel Miller
- Encuadernación unknown
- Editorial distributed by Independent Publishers Group]
- Fecha de publicación 1978
- ISBN 9780916782153
Más ejemplares
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Starting a Small Restaurant: A Guide to Excellence in the Purveying of Public Victuals
de Miller, Daniel
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780916782153 / 0916782158
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Tolar, Texas, United States
- Precio
-
EUR 13.96EUR 4.42 enviando a USA
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