Ir al contenido

Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution Tapa dura - 1998 - 1st Edición

de John Stauffer


Detalles

  • Título Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution
  • Autor John Stauffer
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 1st
  • Edición 1
  • Páginas 304
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial CRC Press
  • Fecha de publicación 1998
  • ISBN 9780917678233 / 0917678230
  • Dewey Decimal Code 664
Ir arriba

Más ejemplares

Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution

de Stauffer, John

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good. No dust jacket. Signed by previous owner. Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution 1st Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780917678233 / 0917678230
Cantidad disponible
1
Librería
Luxemburg, Wisconsin, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.40
EUR 5.09 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Westport, CT: CRC Press, 1998. Hard cover. Good. No dust jacket. Signed by previous owner. Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution 1st Edition by John E. Stauffer (Author)-HARDCOVER CONDITION GOOD-SIGNED BY PREVIOUS OWNER-PUBLISHED BY FOOD AND NUTRITION PRESS INC. ... Sewn binding. Cloth over boards. 304 p. Audience: General/trade. Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution 1st Edition by John E. Stauffer (Author)-HARDCOVER CONDITION GOOD-SIGNED BY PREVIOUS OWNER-PUBLISHED BY FOOD AND NUTRITION PRESS INC. -COPYRIGHT 1988-BOOK SIZE 6 1/4 X 9 1/4 CONTENTS; PRODUCT PLANNING, MANUFACTURING, CUSTOMER SERVICE, DISTRIBUTION...304 PAGES
Precio
EUR 8.40
EUR 5.09 enviando a USA
Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution

de Stauffer, John E

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780917678233 / 0917678230
Cantidad disponible
1
Librería
NORTHFIELD, Minnesota, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.77
EUR 3.71 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
CRC Press, 1998-06-15. Hardcover. Good. 9x6x1. former library reference copy with usual markings and labels, pages are tight and unmarked
Precio
EUR 16.77
EUR 3.71 enviando a USA
Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Quality Assurance of Food: Ingredients, Processing and Distribution

de Stauffer, J, E.

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780917678233 / 0917678230
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 85.04
EUR 15.07 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Food & Nutrition Press Inc., 1988. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. Clean from markings. In good all round condition. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,750grams, ISBN:0917678230
Precio
EUR 85.04
EUR 15.07 enviando a USA