Ir al contenido

How to Make Holiday Desserts: An Illustrated Step-By-Step Guide to Plum Pudding,
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Holiday Desserts: An Illustrated Step-By-Step Guide to Plum Pudding, Trifle, Mincement Pie, Yule Log Cake, and Other Festive Desserts Tapa dura - 1997

de Cook's Illustrated Magazine (Editor); John Burgoyne (Illustrator); Introduction by Christopher Kimball


Información de la editorial

Baking for the holidays can be a chance to tackle a recipe that might seem too daunting or seasonal to make at other times of the year. Of course, trying something you rarely, if ever bake can lead to problems and the holidays is not a time for recipes that don't come out right. That's why we have put together this collection of foolproof holiday desserts. How to Make Holiday Desserts is one of a unique series of beautifully hardbound, single topic cookbooks from the editors of Cook's Illustrated, the publication legendary for perfecting a recipe through years of fanatical kitchen testing. We include favorites like chocolate souffle, Yule log cake, creme brulee and mincemeat pie. To develop what we considered to be the best, most reliable versions, we engaged in months of kitchen testing and blind tastings. We hope that we have done your work for you, eliminating mistakes so that you have a dependable collection of well-tested recipes for the holidays

Detalles

  • Título How to Make Holiday Desserts: An Illustrated Step-By-Step Guide to Plum Pudding, Trifle, Mincement Pie, Yule Log Cake, and Other Festive Desserts
  • Autor Cook's Illustrated Magazine (Editor); John Burgoyne (Illustrator); Introduction by Christopher Kimball
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Páginas 96
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Boston Common Press, Brookline, Massachusetts, U.S.A.
  • Fecha de publicación 1997
  • Ilustrado
  • ISBN 9780936184210 / 0936184213
  • Peso 0.46 libras (0.21 kg)
  • Dimensiones 7.32 x 5.4 x 0.48 pulgadas (18.59 x 13.72 x 1.22 cm)
  • Library of Congress subjects Desserts, Holiday cooking
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2012405712
  • Dewey Decimal Code 641.86
Ir arriba

Más ejemplares

How to Make Holiday Desserts
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Holiday Desserts

de Bishop, Jack, Magazine, Editors of Cook's Illustrated

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780936184210 / 0936184213
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.82
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Boston Common Pr. Used - Very Good. Very Good condition. No Dust Jacket A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 4.82
EUR 3.77 enviando a USA
How to Make Holiday Desserts
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Holiday Desserts

de Magazine, Editors of Cook's Illustrated

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780936184210 / 0936184213
Cantidad disponible
1
Librería
Barberton, Ohio, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.67
EUR 3.78 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Brookline, Massachusetts, U.S.A.: Boston Common Press, 1997. Book. Very Good. Hardcover. Nice clean Pictorial hardcover book. Minor shelf wear to cover pages..
Precio
EUR 5.67
EUR 3.78 enviando a USA
How to Make Holiday Desserts : An Illustrated Step-by-Step Guide to Plum Pudding..
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Holiday Desserts : An Illustrated Step-by-Step Guide to Plum Pudding..

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780936184210 / 0936184213
Cantidad disponible
3
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.15
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
America's Test Kitchen. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.15
Envío gratuito a USA
How to Make Holiday Desserts : An Illustrated Step-by-Step Guide to Plum Pudding...

How to Make Holiday Desserts : An Illustrated Step-by-Step Guide to Plum Pudding...

de Bishop, Jack; Magazine, Editors of Cook's Illustrated

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780936184210 / 0936184213
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.44
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
America's Test Kitchen, 1997. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.44
Envío gratuito a USA
How to Make Holiday Desserts : An Illustrated Step-by-Step Guide to Plum Pudding...

How to Make Holiday Desserts : An Illustrated Step-by-Step Guide to Plum Pudding...

de Bishop, Jack; Magazine, Editors of Cook's Illustrated

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780936184210 / 0936184213
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.44
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
America's Test Kitchen, 1997. Hardcover. Good. Disclaimer:Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.44
Envío gratuito a USA
How to Make Holiday Desserts : An Illustrated Step-by-Step Guide to Plum Pudding...

How to Make Holiday Desserts : An Illustrated Step-by-Step Guide to Plum Pudding...

de Bishop, Jack; Magazine, Editors of Cook's Illustrated

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780936184210 / 0936184213
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.44
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
America's Test Kitchen, 1997. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.44
Envío gratuito a USA
How to Make Holiday Desserts
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Holiday Desserts

de Jack Bishop; Editors of Cook's Illustrated Magazine; Editor-Editors of Cook's Illustrated; Illustrator-John Burgoyne; Introduction-Christopher Kimball

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780936184210 / 0936184213
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.78
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Boston Common Press, 1997. Hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 6.78
Envío gratuito a USA
How to Make Holiday Desserts
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Holiday Desserts

de Jack Bishop, Editors of Cook's Illustrated Magazine, Editors of Cook's Illustrated (Editor), John Burgoyne (Illustrator), Christopher Kimball (Introduction)

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used:Good
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780936184210 / 0936184213
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.55
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Boston Common Press, 1997-01-01. First Edition. Hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 16.55
Envío gratuito a USA
How to Make Holiday Desserts
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

How to Make Holiday Desserts

de Bishop, Jack; Magazine, Editors of Cook's Illustrated; Editors of Cook's Illustrated [Editor]; Burgoyne, John [Illustrator]; Kimball, Christopher [Introduction];

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
New
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780936184210 / 0936184213
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 57.80
EUR 5.15 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Boston Common Pr, 1997-01-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 57.80
EUR 5.15 enviando a USA