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The Art of Cooking with Certified Angus Beef Unknown - 1989

de Distinguished Chefs


Detalles

  • Título The Art of Cooking with Certified Angus Beef
  • Autor Distinguished Chefs
  • Encuadernación unknown
  • Edición First Edition
  • Editorial Culinaire for Certified, West Salem, Ohio
  • Fecha de publicación 1989
  • ISBN 9780962372902
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The Art of Cooking with Certified Angus Beef

de Anne Byrn

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780962372902 / 0962372900
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.60
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Culinaire, Incorporated, 1989. Hardcover. Acceptable. Disclaimer:A readable copy. All pages are intact, and the cover is intact. Pages can include considerable notes-in pen or highlighter-but the notes cannot obscure the text. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 16.60
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The Art of Cooking with Certified Angus Beef

The Art of Cooking with Certified Angus Beef

de Anne Byrn

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780962372902 / 0962372900
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.60
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Culinaire, Incorporated, 1989. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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The Art of cooking with certified Angus beef: A collection of recipes by distinguished chefs

de Bill (project coordinator) Wylie

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780962372902 / 0962372900
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.58
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Published by Culinaire for Certified Angus Beef, 1989. Hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 21.58
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