Descripción:
Wayne, NJ: Lockley Publishing, Inc.. Very Good. 1990. First Trade Paperback. Soft Cover. 5 1/2" x 8 1/2" 096269410X Signed by Author TRADE PAPERBACK Signed by the author on title page. Over 200 recipes for people sensitive to dairy products with nutrients and diabetic food exchanges for each serving. Wear at edges, small creases on cover. .
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Lactose-Free Cooking Recipes for People Sensitive to Dairy Products Unknown - 1991
de Burlant, Arlene.
Detalles
- Título Lactose-Free Cooking Recipes for People Sensitive to Dairy Products
- Autor Burlant, Arlene.
- Encuadernación unknown
- Edición First Trade Pape
- Editorial Lockley Pub, Wayne, NJ
- Fecha de publicación September 1991
- ISBN 9780962694103
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Lactose-Free Cooking
de Arlene Burlant
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Firmado
- First
- Estado
- Usado - Very Good
- Edición
- First Trade Paperback
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780962694103 / 096269410X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Long Beach, New York, United States
- Precio
-
EUR 32.57EUR 4.19 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 32.57
EUR 4.19
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Lactose-Free Cooking: Recipes for People Sensitive to Dairy Products
de Burlant, Arlene
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780962694103 / 096269410X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 48.22Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 48.22
Envío gratuito a USA