Descripción:
Culinary Institute of Smoke Cooking, 1992. Spiral-bound. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Barbecuing and Sausage Making Secrets Tapa blanda - 1992
de Charlie Knote; Ruthie Knote; John Blue (Editor)
Detalles
- Título Barbecuing and Sausage Making Secrets
- Autor Charlie Knote; Ruthie Knote; John Blue (Editor)
- Encuadernación Tapa blanda
- Edición First Edition; F
- Páginas 288
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Culinary Institute of Smoke-Cooking, Cape Girardeau, MO
- Fecha de publicación July 1992
- ISBN 9780963208200 / 0963208209
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 92070046
- Dewey Decimal Code 641.578
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Barbecuing and Sausage Making Secrets : How to Buy Beef, Pork, Poultry, Lamb, Fish and Sausage
de Charlie Knote; Ruthie Knote
- Usado
- good
- Estado
- Usado - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780963208200 / 0963208209
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.50Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 6.50
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Barbecuing and Sausage Making Secrets : How to Buy Beef, Pork, Poultry, Lamb, Fish and Sausage
de Charlie Knote; Ruthie Knote
- Usado
- very good
- Estado
- Usado - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780963208200 / 0963208209
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.50Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Culinary Institute of Smoke Cooking, 1992. Spiral-bound. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.50
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Barbecuing and Sausage Making Secrets : How to Buy Beef, Pork, Poultry, Lamb, Fish and Sausage
de Charlie Knote; Ruthie Knote
- Usado
- Aceptable
- Estado
- Usado - Acceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780963208200 / 0963208209
- Cantidad disponible
- 4
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.50Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Culinary Institute of Smoke Cooking, 1992. Spiral-bound. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.50
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Barbecuing and Sausage Making Secrets : How to Buy Beef, Pork, Poultry, Lamb, Fish and Sausage
de Knote, Charlie, Knote, Ruthie
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780963208200 / 0963208209
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 8.45Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Culinary Institute of Smoke Cooking. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.45
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Barbecuing and Sausage Making Secrets: How to Buy Beef, Pork, Poultry, Lamb, Fish and Sausage
de Charles Knote
- Usado
- good
- Estado
- Usado - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780963208200 / 0963208209
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 8.86Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Culinary Inst of Smoke Cooking, 1992-07. Spiral-bound. Good.
Precio
EUR 8.86
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Barbecuing and Sausage-Making Secrets: How to Buy Beef, Pork, Poultry, Lamb, Fish and Sausage
de Charles Knote, Ruthie Knote
- Usado
- Estado
- Used:Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780963208200 / 0963208209
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 44.11Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Culinary Institute of Smoke Cooking, 1992-07-01. Spiral-bound. Used:Good.
Precio
EUR 44.11
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Barbecuing and Sausage-Making Secrets: How to Buy Beef, Pork, Poultry, Lamb, Fish and Sausage
de Charles Knote; Ruthie Knote
- Nuevo
- Estado
- New
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780963208200 / 0963208209
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 59.36EUR 5.14 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Culinary Institute of Smoke Cooking, 1992-07-01. Spiral-bound. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 59.36
EUR 5.14
enviando a USA