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The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and
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The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-mak Tapa blanda - 2022

de William Jago; William C. Jago


Detalles

  • Título The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-mak
  • Autor William Jago; William C. Jago
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Páginas 648
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Legare Street Press
  • Fecha de publicación 2022-10-27
  • ISBN 9781015854352 / 1015854354
  • Peso 1.97 libras (0.89 kg)
  • Dimensiones 9.21 x 6.14 x 1.3 pulgadas (23.39 x 15.60 x 3.30 cm)
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The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-making and Confectionery

de William Jago

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781015854352 / 1015854354
Cantidad disponible
10
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 32.72
EUR 11.84 enviando a USA

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Descripción:
Paperback / softback. New.
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The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-making and Confectionery

de William Jago

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781015854352 / 1015854354
Cantidad disponible
10
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 38.04
EUR 11.84 enviando a USA

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Paperback / softback. New.
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The Technology of Bread-making, Including the Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-making and Confectionery

de Jago, William

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781015854352 / 1015854354
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 63.13
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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 63.13
Envío gratuito a USA