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The Restaurant: From Concept to Operation
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Restaurant: From Concept to Operation Tapa dura - 2013

de John R. Walker


Detalles

  • Título The Restaurant: From Concept to Operation
  • Autor John R. Walker
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición [ Edition: seven
  • Páginas 492
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Wiley
  • Fecha de publicación 2013-11
  • Ilustrado
  • ISBN 9781118629628 / 1118629620
  • Peso 2.2 libras (1.00 kg)
  • Dimensiones 9.3 x 7.6 x 1.2 pulgadas (23.62 x 19.30 x 3.05 cm)
  • Library of Congress subjects Restaurant management
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2013018940
  • Dewey Decimal Code 647.950
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The Restaurant: From Concept to Operation
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Restaurant: From Concept to Operation

de Walker, John R.

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
4
Librería
Conway, Arkansas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.73
EUR 2.84 enviando a USA

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Descripción:
Wiley, 2013-11-04. Hardcover. Good. 1.1811 in x 9.2913 in x 7.5591 in. Used books may not include access codes or one time use codes. Proven Seller with Excellent Customer Service. Choose expedited shipping and get it FAST.
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EUR 4.73
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The Restaurant: from Concept to Operation
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The Restaurant: from Concept to Operation

de John R. Walker

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.54
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2013. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.54
Envío gratuito a USA
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The Restaurant: From Concept to Operation

de Walker, John R

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
1
Librería
Nashua, New Hampshire, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.54
EUR 3.32 enviando a USA

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Wiley. hardcover. Good. 7x1x9. Some wear, but still a good reading copy. Has moderate water damage but still a good reading copy.Over 1,000,000 satisfied customers since 1997! Choose expedited shipping (if available) for much faster delivery. Delivery confirmation on all US orders.
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EUR 6.54
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The Restaurant: from Concept to Operation

The Restaurant: from Concept to Operation

de John R. Walker

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.54
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2013. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.54
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The Restaurant: from Concept to Operation

The Restaurant: from Concept to Operation

de John R. Walker

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
6
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 6.61
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Wiley & Sons, Incorporated, John, 2013. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 6.61
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de Walker, John R

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
5
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.72
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Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.72
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de Walker, John R

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
3
Librería
Reno, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 6.72
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Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
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EUR 6.72
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de Walker, John R

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
7
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.01
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Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.01
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The Restaurant: From Concept to Operation

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
1
Librería
Waltham Abbey, Essex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.90
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Wiley. Used - Good. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support Sri Lankan Children's Charity 'The Rainbow Centre'. Ex-library, so some stamps and wear, but in good overall condition. 100% money back guarantee. We are a world class secondhand bookstore based in Hertfordshire, United Kingdom and specialize in high quality textbooks across an enormous variety of subjects. We aim to provide a vast range of textbooks, rare and collectible books at a great price. Our donations to The Rainbow Centre have helped provide an education and a safe haven to hundreds of children who live in appalling conditions. We provide a 100% money back guarantee and are dedicated to providing our customers with the highest standards of service in the bookselling industry.
Precio
EUR 14.90
EUR 10.76 enviando a USA
The Restaurant: From Concept to Operation
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de Walker, John R

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781118629628 / 1118629620
Cantidad disponible
3
Librería
Boca Raton, Florida, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.31
EUR 5.68 enviando a USA

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Wiley, 2013-11-04. Hardcover. Good. This listing is for The Restaurant: From Concept to Operation This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 1119441404 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
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EUR 12.31
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