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The Pantropheon: Or, History of Food and Its Preparation: From the Earliest Ages
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The Pantropheon: Or, History of Food and Its Preparation: From the Earliest Ages of the World Tapa blanda - 2010

de Alexis Soyer

Detalles

  • Título The Pantropheon: Or, History of Food and Its Preparation: From the Earliest Ages of the World
  • Autor Alexis Soyer
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Páginas 606
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Nabu Press
  • Fecha de publicación 2010-02
  • ISBN 9781143796593 / 1143796594
  • Peso 2.35 libras (1.07 kg)
  • Dimensiones 9.69 x 7.44 x 1.22 pulgadas (24.61 x 18.90 x 3.10 cm)

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The Pantropheon: Or, History of Food and Its Preparation: From the Earliest Ages of the World

de Soyer, Alexis

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781143796593 / 1143796594
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 43.45
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Nabu Press, 2010. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 43.45
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