Descripción:
Nabu Press, 2010. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
![The Pantropheon: Or, History of Food and Its Preparation: From the Earliest Ages](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/593/796/9781143796593.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Pantropheon: Or, History of Food and Its Preparation: From the Earliest Ages of the World Tapa blanda - 2010
de Alexis Soyer
Detalles
- Título The Pantropheon: Or, History of Food and Its Preparation: From the Earliest Ages of the World
- Autor Alexis Soyer
- Encuadernación Tapa blanda
- Páginas 606
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Nabu Press
- Fecha de publicación 2010-02
- ISBN 9781143796593 / 1143796594
- Peso 2.35 libras (1.07 kg)
- Dimensiones 9.69 x 7.44 x 1.22 pulgadas (24.61 x 18.90 x 3.10 cm)
Más ejemplares
![The Pantropheon: Or, History of Food and Its Preparation: From the Earliest Ages of the World](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/593/796/9781143796593.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Pantropheon: Or, History of Food and Its Preparation: From the Earliest Ages of the World
de Soyer, Alexis
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781143796593 / 1143796594
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 43.45Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 43.45
Envío gratuito a USA