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The Pantropheon Or History Of Food, And Its Preparation: From The Earliest Ages Of The World (1853) Tapa blanda - 2010
de Alexis Soyer
Detalles
- Título The Pantropheon Or History Of Food, And Its Preparation: From The Earliest Ages Of The World (1853)
- Autor Alexis Soyer
- Encuadernación Tapa blanda
- Páginas 578
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Kessinger Publishing
- Fecha de publicación 2010-09-10
- ISBN 9781167241840 / 1167241843
- Peso 1.68 libras (0.76 kg)
- Dimensiones 9 x 6 x 1.17 pulgadas (22.86 x 15.24 x 2.97 cm)
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The Pantropheon or History of Food, and Its Preparation: From the Earliest Ages of the World (1853)
de Alexis Soyer
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781167241840 / 1167241843
- Cantidad disponible
- 10
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
- Precio
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EUR 52.06EUR 11.89 enviando a USA
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The Pantropheon Or History Of Food, And Its Preparation: From The Earliest Ages Of The World (1853)
de Soyer, Alexis
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781167241840 / 1167241843
- Cantidad disponible
- 1
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Newport Coast, California, United States
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