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The Modern Cook: a Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches ...
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The Modern Cook: a Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches ... From the 9th Ed. Carefully Revised and Considerably Enlarged. With Sixty-two Illustrations Tapa blanda - 2012

de Charles Elm� Francatelli


Detalles

  • Título The Modern Cook: a Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches ... From the 9th Ed. Carefully Revised and Considerably Enlarged. With Sixty-two Illustrations
  • Autor Charles Elm� Francatelli
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Editorial HardPress Publishing
  • Fecha de publicación 8/1/2012
  • ISBN 9781290957519
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The Modern Cook: a Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches ... From the 9th Ed. Carefully Revised and Considerably Enlarged. With Sixty-two Illustrations

de Charles Elmé Francatelli

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781290957519 / 1290957517
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.25
Envío gratuito a USA

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Descripción:
HardPress Publishing, 2012-08-01. Paperback. Good.
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