Descripción:
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Poultry a Practical Guide: To the Choice, Breeding, Rearing, and Management of All Descriptions of Fowls, Turkeys, Guinea-Fowls, Ducks, and Geese Tapa blanda -
de Hugh Piper
Detalles
- Título Poultry a Practical Guide: To the Choice, Breeding, Rearing, and Management of All Descriptions of Fowls, Turkeys, Guinea-Fowls, Ducks, and Geese
- Autor Hugh Piper
- Encuadernación Tapa blanda
- Páginas 180
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Forgotten Books
- ISBN 9781332063918 / 1332063918
- Peso 0.55 libras (0.25 kg)
- Dimensiones 9 x 6 x 0.38 pulgadas (22.86 x 15.24 x 0.97 cm)
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Poultry a Practical Guide: To the Choice, Breeding, Rearing, and Management of All Descriptions of Fowls, Turkeys, Guinea-Fowls, Ducks, and Geese, for Profit and Exhibition (Classic Reprint)
de Piper, Hugh
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781332063918 / 1332063918
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
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