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Poultry a Practical Guide: To the Choice, Breeding, Rearing, and Management of
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Poultry a Practical Guide: To the Choice, Breeding, Rearing, and Management of All Descriptions of Fowls, Turkeys, Guinea-Fowls, Ducks, and Geese Tapa blanda -

de Hugh Piper


Detalles

  • Título Poultry a Practical Guide: To the Choice, Breeding, Rearing, and Management of All Descriptions of Fowls, Turkeys, Guinea-Fowls, Ducks, and Geese
  • Autor Hugh Piper
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Páginas 180
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Forgotten Books
  • ISBN 9781332063918 / 1332063918
  • Peso 0.55 libras (0.25 kg)
  • Dimensiones 9 x 6 x 0.38 pulgadas (22.86 x 15.24 x 0.97 cm)
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Poultry a Practical Guide: To the Choice, Breeding, Rearing, and Management of All Descriptions of Fowls, Turkeys, Guinea-Fowls, Ducks, and Geese, for Profit and Exhibition (Classic Reprint)

de Piper, Hugh

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781332063918 / 1332063918
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.14
Envío gratuito a USA

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
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EUR 49.14
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